H10 Playa Meloneras Palace

Boek nu H10 Playa Meloneras Palace via TUI.nl voor slechts €830.00. Ga heerlijk op vakantie naar Meloneras op de Canarische Eilanden en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2021-06-02 met vertrek . Deze 5 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 9 op basis van 50 reviews.

Het leuke van deze -15.61063349 in Meloneras zijn hotel, , en .

H10 Playa Meloneras Palace is een comfortabel hotel en geïnspireerd door de stijl van Gaudí. Echt een lust voor het oog.. Je kunt je in de watten laten leggen in het spacentrum, maar ook in de rest van het hotel kun je heerlijk ontspannen. Er heerst namelijk een heel relaxte sfeer. Komt tot rust en geniet van het prachtige uitzicht op zee, zelfs vanuit alle stijlvolle, ruime kamers. Of geniet in het adults only infinity pool.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Meloneras via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Canarische Eilanden maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van H10 Playa Meloneras Palace via onderstaande afbeelding.

H10 Playa Meloneras Palace Gran Canaria Meloneras

Wat extra info:

H10 Playa Meloneras Palace Playa del Ingles Meloneras
H10 Playa Meloneras Palace Meloneras