Uitgaan in Playa del Ingles

Uitgaan in Playa del Ingles is geweldig voor zowel jong als oud! Playa del Ingles heeft zeer diverse uitgaansgelegenheden en heeft daardoor eigenlijk voor elk wat wils te bieden. Om te beginnen staat playa del ingles bekend om de mega discotheken waar Nederlandse jongeren de tijd van hun leven meemaken. Het uitgaansgebied zit geconcentreerd bij het winkelcentrum de Kasbah. Hier zitten de discotheken en bars deur aan deur. Als je op zoek bent naar gratis shotjes kan je hier een rondje langs de proppers doen. Daarnaast zijn er diverse cafe’s waar onder het genot van een drankje gezellig gedanst kan worden. Ten slotte staat Playa del Ingles ook wel bekend voor beruchte travestieten shows waar prachtig uitgedostte dames het publiek vermaken met een mooie show.

uitgaan in playa del ingles
De Kasbah in Playa del Ingles

Discotheken in Playa del Ingles

Gran Canaria is zeer populair onder jongeren vanwege de goede discotheken. De bekendste discotheken in Playa del Ingles zijn:

  • Pacha

Pacha is een keten van discotheken in spanje en heeft een vestiging in Playa del Inglés. Deze discotheek heeft ieder avond een ander thema met bijpassende aankleding en bekende dj’s.

  • Zig-Zag

De zigzag is een druk bezochte discotheek in Playa del Ingles waar altijd een goede sfeer hangt. Hier wordt veel gedanst en vooral door de knappe dames op de bar. Soms loopt de temperatuur in deze discotheek zo hoog op dat er wat kleren uitgaan, dat komt de feestvreugde alleen maar ten goede!

Kroegen en Cafe’s in Playa del Ingles

  • Het Heineken Cafe

Het Heineken cafe is een gezellig Nederlands feestcafe. Binnen of op het mooie terras kun je eerst gezellig zitten met mede vakantiegangers en savonds gaan de voetjes hier van de vloer. Wees niet verbaast als iemand de microfoon pakt en een klassieker uit de Jordaan inzet. Bij het Heineken cafe is het altijd gezellig!
[table id=1 /]
 

heineken cafe playa del ingles
Het Heineken Cafe bij Gran Chapparal.