Suitehotel Playa del Inglés

Boek nu Suitehotel Playa del Inglés via TUI.nl voor slechts €676.00. Ga heerlijk op vakantie naar Playa del Inglés op de Canarische Eilanden en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2020-10-31 met vertrek . Deze 4 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 8.2 op basis van 103 reviews.

Het leuke van deze hotel in Playa del Inglés zijn In het bruisende centrum, Een paar stappen tot het strand, Zonnestralen op het balkon en All Inclusive, all good.

Als je aankomt bij het Suitehotel Playa del Ingles is het meteen ontspannen. Kies je vandaag voor het strand of voor het zwembad? Op het strand ben je zo, dus zet je zonnebril op, pak je boek erbij en relaxen maar. Relaxen kan ook zeker in het hotel. Suitehotel Playa del Ingles heeft namelijk een heerlijk zonneterras met uitzicht én jacuzzi. Genieten van de zon en je drankje is het enige wat je nu nog moet doen. Klaar met relaxen? Ga erop uit en ga het centrum in, daar zit je namelijk middenin en er is genoeg te doen en te zien. Loop zeker een aantal winkeltjes in en bezoek de indrukwekkende woestijnen: Dunas de Maspalomas. Na weer een dag nieuwe herinneringen gemaakt te hebben kan je het heerlijk eten proeven in het restaurant. Nu kan je heerlijk gaan slapen in je comfortabele en nette kamer.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Playa del Inglés via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Canarische Eilanden maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Suitehotel Playa del Inglés via onderstaande afbeelding.

Suitehotel Playa del Inglés Gran Canaria Playa del Inglés

Wat extra info:
Geen kids, ongestoord genieten
Slaap in een ruime nieuwe kamer

Suitehotel Playa del Inglés Playa del Ingles Playa del Inglés
Suitehotel Playa del Inglés Playa del Inglés