Abora Interclub by Lopesan

Boek nu Abora Interclub by Lopesan via TUI.nl voor slechts €600.00. Ga heerlijk op vakantie naar San Agustin op de Canarische Eilanden en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2020-11-28 met vertrek . Deze 4 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 8 op basis van 36 reviews.

Het leuke van deze -15.53600371 in San Agustin zijn hotel, , en .

Is Playa del Inglés te druk? Maar heb je wel behoefte aan een verblijf in een gezellige, toeristische badplaats? Dan ben je bij het pas gerenoveerde Abora Interclub by Lopesan aan het goede adres. Vakantie is dé tijd om tot jezelf te komen. Als de kids onder de pannen zijn in de miniclub, plof jij neer op je ligbedje met dat ene goede boek. Je kan hier dagen dobberen in het water, relaxen onder een palmboom en op ieder moment van de dag iets lekkers opscheppen. Roetsjend van de glijbanen, klimmen en klauteren in de speeltuin… De kinderen zullen zich in ieder geval niet vervelen. Liever aan zee werken aan je vakantiekleurtje? Onderaan de trap lonkt het strand. Je loopt de treden af, met als beloning zand tussen je tenen!

Bekijk al onze aanbiedingen naar San Agustin via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Canarische Eilanden maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Abora Interclub by Lopesan via onderstaande afbeelding.

Abora Interclub by Lopesan Gran Canaria San Agustin

Wat extra info:

Abora Interclub by Lopesan Playa del Ingles San Agustin
Abora Interclub by Lopesan San Agustin