Abora Interclub by Lopesan

Boek nu Abora Interclub by Lopesan via TUI.nl voor slechts €541.00. Ga heerlijk op vakantie naar San Agustin op de Canarische Eilanden en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2021-05-15 met vertrek . Deze 4 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 7.6 op basis van 64 reviews.

Het leuke van deze hotel in San Agustin zijn Animatie van sport tot show, Mooie grote tuin met zwembaden, Speelparadijs voor de kids en Alles bij de prijs inbegrepen.

Vakantie is dé tijd om tot jezelf te komen en dan ben je bij Abora Interclub by Lopesan in San Agustin aan het goede adres. Het hotel ligt vlakbij Playa del Inglés, maar net even wat rustiger. San Agustin is namelijk een gezellige, kleinere toeristische badplaats. Als de kids onder de pannen zijn in de miniclub, plof jij neer op je ligbedje met dat ene goede boek. Je kan hier dagen dobberen in het water, relaxen onder een palmboom en op ieder moment van de dag iets lekkers opscheppen. Alle maaltijden en snacks zijn All Inclusive! Roetsjend van de glijbanen, klimmen en klauteren in de speeltuin… De kinderen zullen zich in ieder geval niet vervelen in Abora Interclub by Lopesan. Liever aan zee werken aan je vakantiekleurtje? Onderaan de trap lonkt het strand van San Agustin. Je loopt de treden af, met als beloning zand tussen je tenen!

Bekijk al onze aanbiedingen naar San Agustin via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Canarische Eilanden maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Abora Interclub by Lopesan via onderstaande afbeelding.

Abora Interclub by Lopesan Gran Canaria San Agustin

Wat extra info:
Entertainment voor het hele gezin
Oog voor mens en milieu

Abora Interclub by Lopesan Playa del Ingles San Agustin
Abora Interclub by Lopesan San Agustin