Lopesan Villa del Conde Resort

Boek nu Lopesan Villa del Conde Resort via TUI.nl voor slechts €837.00. Ga heerlijk op vakantie naar Meloneras op de Canarische Eilanden en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2020-12-02 met vertrek . Deze 5 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 8.8 op basis van 59 reviews.

Het leuke van deze -15.60629368 in Meloneras zijn hotel, , en .

In Lopesan Villa del Conde Resort verblijf je in een traditioneel Canarisch dorpje. Het hotel is namelijk een kleine kopie van het dorpje Aguïmes op Gran Canaria. Als je de receptie binnen loopt kijk je je ogen uit. Je staat meteen in de kathedraal van het dorp. Nou ja, een levensechte kopie van dit schitterende bouwwerk. Maak een wandeling over het complex en geniet van de houten balkons, mooie gebouwen en prachtige bloemen. En je loopt vanuit de hoteltuinen ook zo de lange boulevard van Meloneras op.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Meloneras via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Canarische Eilanden maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Lopesan Villa del Conde Resort via onderstaande afbeelding.

Lopesan Villa del Conde Resort Gran Canaria Meloneras

Wat extra info:

Lopesan Villa del Conde Resort Playa del Ingles Meloneras
Lopesan Villa del Conde Resort Meloneras