Lopesan Costa Meloneras Resort

Boek nu Lopesan Costa Meloneras Resort via TUI.nl voor slechts €682.00. Ga heerlijk op vakantie naar Meloneras op de Canarische Eilanden en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2021-06-02 met vertrek . Deze 4.5 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 8.7 op basis van 266 reviews.

Het leuke van deze -15.59997222222 in Meloneras zijn hotel, , en .

Bij Lopesan Costa Meloneras Resort ademt alles klasse. Behoefte aan ultieme luxe en perfecte service van de hoogste kwaliteit? Kies dan voor deze vakantie in Meloneras. Dit is het beste van het beste. Dit jonge hotel is groots opgezet, met royale groene tuinen en mooi verspreid liggende zwembaden. Zo houd je een gevoel van rust. De mensen die hier te gast zijn, willen zich eens goed in de watten laten leggen. En Gran Canaria in stijl beleven. Een bescheiden dresscode past daar helemaal bij. De heren schuiven aan voor het diner in lange broek. Dat staat trouwens ook prima in het casino, onder hetzelfde dak. En duurt het even voordat je het geluk in het spel gevonden hebt, maak je geen zorgen. Je kunt in Lopesan Costa Meloneras tot 11:00 uur uitgebreid ontbijten.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Meloneras via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Canarische Eilanden maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Lopesan Costa Meloneras Resort via onderstaande afbeelding.

Lopesan Costa Meloneras Resort Gran Canaria Meloneras

Wat extra info:

Lopesan Costa Meloneras Resort Playa del Ingles Meloneras
Lopesan Costa Meloneras Resort Meloneras