Villa del Mar

Boek nu Villa del Mar via TUI.nl voor slechts €330.00. Ga heerlijk op vakantie naar Patalavaca op de Canarische Eilanden en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2021-06-13 met vertrek . Deze 3 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van op basis van reviews.

Het leuke van deze in Patalavaca zijn appartementen, , en .

De omgeving van Patalavaca is bijzonder. Het contrast tussen de exotische groene omgeving en luxe accommodaties zorgt voor een paradijselijk uitzicht vanaf je balkon in Villa del Mar. Om in het centrum te komen hoef je enkel de benenwagen te gebruiken. Villa del Mar ligt namelijk erg centraal en voordat je het weet bevind je je op de kleinschalige boulevard met diverse restaurants en bars. Ook het strand is gemakkelijk te voet te bereiken. Hier vind je een gezellige jachthaven met luxe winkelcentrum. Het iets verder gelegen Arguineguin is een gezellig vissersdorpje met een authentieke Canarische sfeer. Tip, kies voor de lunch één van de visrestaurants in Arguineguin. De lokale vissers leveren hier namelijk dagelijks hun vangst af. Eet smakelijk.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Patalavaca via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Canarische Eilanden maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Villa del Mar via onderstaande afbeelding.

Villa del Mar Gran Canaria Patalavaca

Wat extra info:

Villa del Mar Playa del Ingles Patalavaca
Villa del Mar Patalavaca