Abora Buenaventura by Lopesan

Boek nu Abora Buenaventura by Lopesan via TUI.nl voor slechts €487.00. Ga heerlijk op vakantie naar Playa del Inglés op de Canarische Eilanden en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2021-06-13 met vertrek . Deze 4 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 8.1 op basis van 137 reviews.

Het leuke van deze hotel in Playa del Inglés zijn Meer gemak: kies voor All Inclusive, Stranddag? Pak de shuttlebus, Actief sporten, animatie of rust en Grootste troef: echt ruime kamers.

Hallo, wakker worden! Voor een mooie dag in Playa del Inglés aan de Atlantische Oceaan bij hotel Abora Buenaventura by Lopesan. Verse koffie met kleurrijk ontbijt staat al klaar in restaurant sABOReA, een eerste kennismaking met Spaanse gastvrijheid onder de zon. Dan de vraag: naar Playa de Inglés of het zandstrand San Agustin, luieren bij één van de twee speelse zwembaden in de groene tuinoase of actief een potje tennis spelen? Niets hoeft, alles kan bij Abora Buenaventura by Lopesan. En dat vinden de kinderen ook leuk. De zwembaden en het spontane animatieteam zorgen voor dolle spetterpret. Tel daar de relaxte sfeer en de goede All Inclusive bij op en het vakantievieren voor een vriendelijk prijsje met vrienden, partner of gezin is ontdekt.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Playa del Inglés via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Canarische Eilanden maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Abora Buenaventura by Lopesan via onderstaande afbeelding.

Abora Buenaventura by Lopesan Gran Canaria Playa del Inglés

Wat extra info:
Topligging: uitgaan en vertier
Groen, bezit duurzaamheidslabel

Abora Buenaventura by Lopesan Playa del Ingles Playa del Inglés
Abora Buenaventura by Lopesan Playa del Inglés