Appartementen The Koala Garden aanbieding sunweb

Appartementen The Koala Garden

Boek nu Appartementen The Koala Garden via Sunweb.nl voor slechts €470.84. Ga heerlijk op vakantie naar -15.5916, 27.7634 en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is per persoon voor false dagen, met personen en met vertrek op vanaf vliegveld . Deze accommodatie heeft Appartement sterren en de reviews van onze klanten voor dit verblijf met Spanje zijn een Appartement.

Appartementen The Koala Garden heeft appartementen met een balkon of terras in lage gebouwtjes die om het zwembad heen liggen. Vanuit hier heb je dus een gezellig uitzicht over het zwembad en de tuin. Ontspannen en genieten staat hier centraal, dus vergeet even alle stress en de dagelijkse sleur van thuis. Heerlijk genieten van de Spaanse zon, af en toe een verfrissende duik… en vergeet ook zeker niet het prachtige eiland te ontdekken.

Faciliteiten Appartementen The Koala Garden:
Gran Canaria

Bekijk al onze aanbiedingen naar -15.5916 via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in 27.7634 maar ook veel andere opties in de zonnige Canarische Eilanden. Bekijk de actuele prijs van Appartementen The Koala Garden via onderstaande afbeelding.

Appartementen The Koala Garden Gran Canaria

Appartementen The Koala Garden Gran Canaria
Appartementen The Koala Garden Gran Canaria