Bungalows Todoque aanbieding sunweb

Bungalows Todoque

Boek nu Bungalows Todoque via Sunweb.nl voor slechts €437.60. Ga heerlijk op vakantie naar -15.5744, 27.7524 en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is per persoon voor false dagen, met personen en met vertrek op vanaf vliegveld . Deze accommodatie heeft Bungalow sterren en de reviews van onze klanten voor dit verblijf met Spanje zijn een Bungalow.

Bungalows Todoque is een klein, goed verzorgd vakantieadres en ligt zeer gunstig. Tegenover de bungalows bevindt zich het winkelcentrum Cita en na ongeveer 10 minuten wandelen ben je al bij het winkelcentrum Yumbo. Tel daar vele zonnige dagen bij op en je begrijpt direct waarom dit zo’n gewaardeerd plekje is.Bungalows Todoque bestaat uit een tiental aaneengeschakelde bungalows die om het zwembad heen liggen. Een duik in het zwembad is dus zo genomen. Wanneer je een dagje geen zin hebt om bij het zwembad te blijven, dan heb je ook de mogelijkheid om naar het strand te gaan. Het prachtige strand bevindt zich op circa 500 meter afstand en tijdens een heerlijk dagje zonnebaden, kun je gemakkelijk op zoek naar een gezellig restaurantje voor de lunch. En natuurlijk heb je in de avonduren ook genoeg mogelijkheden om lekker uit eten te gaan en daarna ergens nog een drankje te doen. De keuze is enorm!

Faciliteiten Bungalows Todoque:
Gran Canaria

Bekijk al onze aanbiedingen naar -15.5744 via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in 27.7524 maar ook veel andere opties in de zonnige Canarische Eilanden. Bekijk de actuele prijs van Bungalows Todoque via onderstaande afbeelding.

Bungalows Todoque Gran Canaria

Bungalows Todoque Gran Canaria
Bungalows Todoque Gran Canaria