Hotel The Koala Garden aanbieding sunweb

Hotel The Koala Garden

Boek nu Hotel The Koala Garden via Sunweb.nl voor slechts €660.26. Ga heerlijk op vakantie naar -15.5916, 27.7634 en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is per persoon voor false dagen, met personen en met vertrek op vanaf vliegveld . Deze accommodatie heeft Hotel sterren en de reviews van onze klanten voor dit verblijf met Spanje zijn een Hotel.

Hotel The Koala Garden is een compleet hotel, gelegen in de bruisende badplaats Maspalomas. Aan deze zonnige zuidkust van Gran Canaria ben je vrijwel het hele jaar verzekerd van een heerlijk klimaat, waarbij waterpret altijd in de buurt is! Zo is er een eigen zwembad, met aparte splashpool voor de kinderen, maar kun je ook een dagje naar het nabij gelegen spetterende Agualand Maspalomas.De kamers zijn ruim, fris en comfortabel. Na een uitgeruste nacht is er vermaak voor jong en oud. Zo is er onder andere een sportveld, fitnessruimte en worden kinderen goed vermaakt in de miniclub. Dit alles maakt Hotel The Koala Garden dan ook een fijn hotel voor het hele gezin!

Faciliteiten Hotel The Koala Garden:
Gran Canaria

Bekijk al onze aanbiedingen naar -15.5916 via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in 27.7634 maar ook veel andere opties in de zonnige Canarische Eilanden. Bekijk de actuele prijs van Hotel The Koala Garden via onderstaande afbeelding.

Hotel The Koala Garden Gran Canaria

Hotel The Koala Garden Gran Canaria
Hotel The Koala Garden Gran Canaria