Suites & Villas by Dunas

Boek nu Suites & Villas by Dunas via TUI.nl voor slechts €500.00. Ga heerlijk op vakantie naar Maspalomas op de Canarische Eilanden en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2021-04-14 met vertrek . Deze 4 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 8.3 op basis van 178 reviews.

Het leuke van deze hotel in Maspalomas zijn Lekker afwisselend: themabuffet, De ligging is uitstekend, Met de bus richting het strand en Ruime familiesuites!.

De zon is net op in Maspalomas bij het vernieuwde Suites & Villas by Dunas, en toch maak je bij het ontbijt met een verse café con leche al plannen voor de zonsondergang. Die is namelijk van een ongekende schoonheid vanaf de enorme zandduinen Las Dunas de Maspalomas. Maar voordat je de woestijnoase in trekt en van de duinen naar beneden rolt, geniet je van wat er toe doet tijdens een zonvakantie: van een duik in een van de 4 verfrissende zwembaden, een massage in de wellness en van een goed glas Canarische wijn in de poolbar. Dit 4-sterrenhotel Suites & Villas by Dunas heeft maar één doel: zorgen voor een onbezorgde vakantie. En dat lukt zeker wanneer je voor All Inclusive kiest.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Maspalomas via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Canarische Eilanden maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Suites & Villas by Dunas via onderstaande afbeelding.

Suites & Villas by Dunas Gran Canaria Maspalomas

Wat extra info:
Voor de kleintjes een miniclub
Met een groen karakter

Suites & Villas by Dunas Playa del Ingles Maspalomas
Suites & Villas by Dunas Maspalomas