Corona Roja

Boek nu Corona Roja via TUI.nl voor slechts €289.00. Ga heerlijk op vakantie naar Playa del Inglés op de Canarische Eilanden en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2020-12-31 met vertrek . Deze 2 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 8.5 op basis van 75 reviews.

Het leuke van deze -15.55999205 in Playa del Inglés zijn appartementen, , en .

Wie in eenvoud Playa Inglés en Gran Canaria wil ontdekken, kan zich geen betere locatie wensen dan de appartementen van Corona Roja. Dit is ‘what you see is what you get’ aan de bloemrijke Paseo de Costa Canaria waar alles draait om zon, strand en vertier. Zonnen doe je natuurlijk op het beroemde strand van Playa del Inglés of aan het zwembad. Je gaat een beetje terug in de tijd, TV kijken kan na inworp van euromunten. Vergeet deze niet mee te nemen als jij het Spaanse 8-uur journaal niet wil missen. Voor stappen en shoppen zijn er de CC’s op 5 minuten loopafstand: Centro Commercial Tropical, Kasbah of Gran Chaparral. Een leuke verrassing is het dakterras met ligbedden voor een paar uurtjes chillen na een lange dag zonnen of een verkenningstocht in Playa del Inglés bij nacht.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Playa del Inglés via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Canarische Eilanden maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Corona Roja via onderstaande afbeelding.

Corona Roja Gran Canaria Playa del Inglés

Wat extra info:

Corona Roja Playa del Ingles Playa del Inglés
Corona Roja Playa del Inglés