Suites & Villas by Dunas aanbieding sunweb

Suites & Villas by Dunas

Boek nu Suites & Villas by Dunas via Sunweb.nl voor slechts €633.00. Ga heerlijk op vakantie naar  Maspalomas, Gran Canaria en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is per persoon voor 8 dagen, met  personen en met vertrek op 12/18/2023 vanaf vliegveld EIN. Deze accommodatie heeft 4 sterren en de reviews van onze klanten voor dit verblijf zijn een EIN. Splashpool voor kinderen;Nabij beschermd natuurpark;Rustige omgeving

Suites & Villas by Dunas is omringd door de mooie natuur van Gran Canaria; het ligt bij het beschermde nationale park Palmeral. Ook de mooie duinen van Maspalomas zijn in de omgeving te vinden. Het complex heeft een rustige sfeer waar je heerlijk tot rust kunt komen.

Het stijlvolle resort is ruim opgezet en heeft meerdere zwembaden, met een geweldige splashpool voor de kinderen. Het is opgedeeld in verschillende laagbouw-appartementen en villa’s verspreid over de gehele tuin. De suites waar je in verblijft zijn ruim, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor families met kinderen. Er wordt ook voldoende aandacht besteed aan het animatieprogramma voor zowel de kinderen als volwassenen.

Faciliteiten Suites & Villas by Dunas:

Afstand tot luchthaven circa 34 kilometer
Afstand tot strand circa 1200 meter (zandstrand)
Afstand tot centrum: faro ii circa 1000 meter

Bekijk al onze aanbiedingen naar Maspalomas via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in Gran Canaria maar ook veel andere opties in de zonnige Canarische Eilanden. Bekijk de actuele prijs van Suites & Villas by Dunas via onderstaande afbeelding.

Suites & Villas by Dunas Gran Canaria 8.2

Suites & Villas by Dunas Gran Canaria 8.2
Suites & Villas by Dunas aanbieding