Hotel & Spa Cordial Roca Negra - Inclusief huurauto (logies en ontbijt) aanbieding sunweb

Hotel & Spa Cordial Roca Negra – Inclusief huurauto (logies en ontbijt)

Boek nu Hotel & Spa Cordial Roca Negra – Inclusief huurauto (logies en ontbijt) via Sunweb.nl voor slechts €816.55. Ga heerlijk op vakantie naar -15.7078, 28.1064 en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is per persoon voor true dagen, met personen en met vertrek op vanaf vliegveld . Deze accommodatie heeft Hotel sterren en de reviews van onze klanten voor dit verblijf met Spanje zijn een Hotel.

Hotel & Spa Cordial Roca Negra is perfect voor een heerlijke vakantie op het mooie Gran Canaria. Neem een frisse duik in het zwembad, geniet van het zonnetje en van het schitterende uitzicht. Een heerlijke plek om je een tijdje nergens zorgen over te hoeven maken! De kamers zijn allemaal gerenoveerd en bieden je daarom alle hedendaagse comfort. Ontspannen kun je verder in het mooi aangeklede wellnesscenter ‘Obsidiana’ en na het diner is het heerlijk om nog een drankje te drinken in de nieuwe Rock Top Sky Bar met eveneens een adembenemend uitzicht!

Faciliteiten Hotel & Spa Cordial Roca Negra – Inclusief huurauto (logies en ontbijt):
Gran Canaria

Bekijk al onze aanbiedingen naar -15.7078 via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in 28.1064 maar ook veel andere opties in de zonnige Canarische Eilanden. Bekijk de actuele prijs van Hotel & Spa Cordial Roca Negra – Inclusief huurauto (logies en ontbijt) via onderstaande afbeelding.

Hotel & Spa Cordial Roca Negra - Inclusief huurauto (logies en ontbijt) Gran Canaria

Hotel & Spa Cordial Roca Negra - Inclusief huurauto (logies en ontbijt) Gran Canaria
Hotel & Spa Cordial Roca Negra - Inclusief huurauto (logies en ontbijt) Gran Canaria