Hotel Corallium Beach by Lopesan aanbieding sunweb

Hotel Corallium Beach by Lopesan

Boek nu Hotel Corallium Beach by Lopesan via Sunweb.nl voor slechts €714.80. Ga heerlijk op vakantie naar -15.5399, 27.7713 en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is per persoon voor false dagen, met personen en met vertrek op vanaf vliegveld . Deze accommodatie heeft Hotel sterren en de reviews van onze klanten voor dit verblijf met Spanje zijn een Hotel.

Hotel Corallium Beach by Lopesan is een fijn adres voor een heerlijke vakantie op Gran Canaria. Je hebt hier alles bij de hand wat je nodig hebt om te ontspannen in het zonnetje. Omringd door de charmante tuinen neem je zo een duik in het zwembad. Je zit hier pal aan het strand voor een frisse duik op een warme dag. Heerlijk genieten kan hier op het terras, terwijl je nipt van een drankje en iedere dag wordt er weer gezorgd voor een smakelijk buffet in het restaurant. Met de perfecte ligging dichtbij de winkels en het strand wordt deze vakantie ideaal!

Faciliteiten Hotel Corallium Beach by Lopesan:
Gran Canaria

Bekijk al onze aanbiedingen naar -15.5399 via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in 27.7713 maar ook veel andere opties in de zonnige Canarische Eilanden. Bekijk de actuele prijs van Hotel Corallium Beach by Lopesan via onderstaande afbeelding.

Hotel Corallium Beach by Lopesan Gran Canaria

Hotel Corallium Beach by Lopesan Gran Canaria
Hotel Corallium Beach by Lopesan Gran Canaria