Hacienda Buen Suceso aanbieding sunweb

Hacienda Buen Suceso

Boek nu Hacienda Buen Suceso via Elizawashere.nl voor slechts €799.00. Ga heerlijk op vakantie naar Arucas, Gran Canaria en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is per persoon voor 8 dagen, met 2 personen en met vertrek op 05/11/2023 vanaf vliegveld CGN. Hacienda Buen Suceso heeft sterren en de reviews van klanten geven een: .

Toen Jorge me tipte over de Hacienda Buen Suceso aarzelde ik geen moment en vertrok ik naar Gran Canaria. Prima locatie, dacht ik: niet ver van het levendige Las Palmas met z’n barretjes en restaurants, vlakbij mooie plaatsen als Arucas en met volop mogelijkheden voor tal van buitensporten. Uitstekend voor een weekje weg. Een week lang ben ik mezelf helemaal te buiten gegaan. Ik maakte wandeltochten over de vele ‘caminos reales’, ging mountainbiken over de (gelukkig goed geasfalteerde) bergweggetjes en toerde urenlang door woest, onherbergzaam landschap. Heerlijk om je hoofd tot rust te laten komen, maar mijn lijf was na een week wel moe! Gevloerd door spierpijn in mijn hele lijf bleef ik eens een dagje op de Hacienda en ontdekte toen pas hoe relaxed het op het historische landgoed zelf is. Want niet alleen de mooie omgeving maakt je rustig, maar zeer zeker ook de jacuzzi en het Turkse stoombad. En toen ik ontdekt had dat je er ook massages kunt krijgen, heb ik meteen nog maar een week aan mijn vakantie vast geplakt. Om te genieten van welverdiende rust na mijn weekje vakantie!

niet-rokenkamers

Faciliteiten Hacienda Buen Suceso:
Regular
eetgelegenheden: restaurant
kluisje (op de kamer; bij de receptie)
drinkgelegenheden: bar
wi-fi op de kamer (gratis), bij de receptie (gratis)
bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week
jacuzzi
handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week
afstand tot strand circa 6000 meter
afstand tot centrum: circa 1000 meter
afstand tot luchthaven circa 39000 meter
afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 1000 meter

Bekijk al onze aanbiedingen naar Gran Canaria via onderstaande link. Eliza was here heeft een ruime keus in Arucas maar ook veel andere opties in de zonnige Canarische Eilanden. Bekijk de actuele prijs van Hacienda Buen Suceso via onderstaande afbeelding.

Hacienda Buen Suceso eliza was here

Het adres is: carretera de arucas a bañaderos km1.

Hacienda Buen Suceso
Hacienda Buen Suceso eliza was here