Villas San Agustín aanbieding sunweb

Villas San Agustín

Boek nu Villas San Agustín via Elizawashere.nl voor slechts €1079.00. Ga heerlijk op vakantie naar San Agustin, Gran Canaria en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is per persoon voor 8 dagen, met personen en met vertrek op 01/07/2025 vanaf vliegveld . Excl. €2,50 calamiteitenfonds per boeking en evt. lokale taxen/heffingen. Villas San Agustín heeft sterren en de reviews van klanten geven een: 0.

Na een heerlijke dag vol activiteiten, plof ik tevreden neer op een ligstoel bij het zwembad van Villas San Agustín. Al een paar dagen geniet ik van het comfort van een 3-kamer villa. ’s Ochtends maak ik graag een rustige wandeling naar het strand. Ik neem een verfrissende duik in de zee en onderweg terug naar de villa sla ik gelijk wat boodschappen in voor mijn ontbijt. ’s Avonds is de keuze aan eettentjes ruim, want het gezellige centrum is niet ver weg. Echt perfect als je het mij vraagt.

De villa beschikt over twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer. Mijn favoriete plek is zonder twijfel het terras bij het zwembad. Hier heb ik al heel wat uurtjes doorgebracht. Ik geniet van mijn favoriete bezigheden, zoals het spelen van spelletjes, het lezen van een goed boek, en af en toe lekker wegdromen. Maar ik trek er ook graag op uit met de auto. Gran Canaria is werkelijk een prachtig eiland en er is hier zoveel te ontdekken en te beleven.

Faciliteiten Villas San Agustín:
Regular:parkeerterrein;wi-fi op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning bedlinnen 1 keer per 8 dagen;handdoeken inclusief verschoning handdoeken 1 keer per 8 dagen;babybedje;kinderstoel;tafeltennis;schoonmaak kamer schoonmaak kamer 1 keer per 8 dagen;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar gratis (op te geven bij reservering);kinderstoel in de kamer: gratis (op te geven bij reservering);kluisje op de kamer: gratis;wi-fi op de kamer: gratis;airconditioning: gratis,Sports:tafeltennis,Kids:babybedje;kinderstoel,GeneralFacility:Officiële classificatie: zonder classificatie;totaal aantal kamers: 2;totaal aantal verdiepingen: 1;modern ingerichte accommodatie;kindvriendelijk complex;parkeerterrein;wi-fi op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning bedlinnen 1 keer per 8 dagen;handdoeken inclusief verschoning handdoeken 1 keer per 8 dagen;schoonmaak kamer schoonmaak kamer 1 keer per 8 dagen;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar gratis (op te geven bij reservering);kinderstoel in de kamer: gratis (op te geven bij reservering);kluisje op de kamer: gratis;wi-fi op de kamer: gratis;airconditioning: gratis. afstand tot strand circa 300 meter (zandstrand).

Bekijk al onze aanbiedingen naar Regular:parkeerterrein;wi-fi op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning bedlinnen 1 keer per 8 dagen;handdoeken inclusief verschoning handdoeken 1 keer per 8 dagen;babybedje;kinderstoel;tafeltennis;schoonmaak kamer schoonmaak kamer 1 keer per 8 dagen;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar gratis (op te geven bij reservering);kinderstoel in de kamer: gratis (op te geven bij reservering);kluisje op de kamer: gratis;wi-fi op de kamer: gratis;airconditioning: gratis,Sports:tafeltennis,Kids:babybedje;kinderstoel,GeneralFacility:Officiële classificatie: zonder classificatie;totaal aantal kamers: 2;totaal aantal verdiepingen: 1;modern ingerichte accommodatie;kindvriendelijk complex;parkeerterrein;wi-fi op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning bedlinnen 1 keer per 8 dagen;handdoeken inclusief verschoning handdoeken 1 keer per 8 dagen;schoonmaak kamer schoonmaak kamer 1 keer per 8 dagen;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar gratis (op te geven bij reservering);kinderstoel in de kamer: gratis (op te geven bij reservering);kluisje op de kamer: gratis;wi-fi op de kamer: gratis;airconditioning: gratis via onderstaande link. Eliza was here heeft een ruime keus in -15.5448 maar ook veel andere opties in de zonnige Canarische Eilanden. Bekijk de actuele prijs van Villas San Agustín via onderstaande afbeelding.

Villas San Agustín eliza was here

Het adres is: las retamas n13-n15 san agustín, san bartolomé.

Villas San Agustín
Villas San Agustín eliza was here