Villas Golf Par 4 aanbieding sunweb

Villas Golf Par 4

Boek nu Villas Golf Par 4 via Elizawashere.nl voor slechts €1146.00. Ga heerlijk op vakantie naar Salobre, Gran Canaria en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is per persoon voor 8 dagen, met personen en met vertrek op 05/19/2024 vanaf vliegveld . Excl. €2,50 calamiteitenfonds per boeking en evt. lokale taxen/heffingen. Villas Golf Par 4 heeft sterren en de reviews van klanten geven een: .

Het water van het zwembad bij mijn villa is heerlijk en een verkoelende duik heb ik wel verdiend. Vandaag werkte ik aan mijn ‘swing’ op de golfbaan die direct naast Villas Golf Par 4 ligt. De omgeving is een oase van rust, vol groen en een prachtig berglandschap. Zo direct steek ik de barbecue aan en verheug ik me op een heerlijke avond in de zwoele zomerlucht.

Elke villa is ontworpen met aandacht voor detail en is uitgerust met moderne voorzieningen die zorgen voor een comfortabel verblijf. Vanaf het terras geniet je van het panoramische uitzicht op de golfbaan en de omliggende bergen. Ben je niet zo’n golfer? Stap dan in de auto en rijd naar het nabijgelegen Maspalomas-strand. Dit is de perfecte gelegenheid om te zonnebaden en te genieten van de Atlantische Oceaan.

Faciliteiten Villas Golf Par 4:
Regular:wi-fi op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief;babybedje;kinderstoel;schoonmaak kamer 1 keer per week;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar gratis (op te geven bij reservering);kinderstoel in het restaurant: gratis (op te geven bij reservering);kluisje op de kamer: gratis;wi-fi in openbare ruimte: gratis;wi-fi op de kamer: gratis;airconditioning: gratis,GeneralFacility:Officiële classificatie: 4 sterren;totaal aantal kamers: 9;totaal aantal verdiepingen: 1;modern ingerichte accommodatie;wi-fi op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief;schoonmaak kamer 1 keer per week;huisdieren toegestaan;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar gratis (op te geven bij reservering);kinderstoel in het restaurant: gratis (op te geven bij reservering);kluisje op de kamer: gratis;wi-fi in openbare ruimte: gratis;wi-fi op de kamer: gratis;airconditioning: gratis,Optional:huisdieren; excl. voer: circa 50;00 € per verblijf (ter plekke te betalen),Kids:babybedje;kinderstoel. afstand tot strand circa 12 kilometer (zandstrand).

Bekijk al onze aanbiedingen naar Regular:wi-fi op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief;babybedje;kinderstoel;schoonmaak kamer 1 keer per week;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar gratis (op te geven bij reservering);kinderstoel in het restaurant: gratis (op te geven bij reservering);kluisje op de kamer: gratis;wi-fi in openbare ruimte: gratis;wi-fi op de kamer: gratis;airconditioning: gratis,GeneralFacility:Officiële classificatie: 4 sterren;totaal aantal kamers: 9;totaal aantal verdiepingen: 1;modern ingerichte accommodatie;wi-fi op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief;schoonmaak kamer 1 keer per week;huisdieren toegestaan;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar gratis (op te geven bij reservering);kinderstoel in het restaurant: gratis (op te geven bij reservering);kluisje op de kamer: gratis;wi-fi in openbare ruimte: gratis;wi-fi op de kamer: gratis;airconditioning: gratis,Optional:huisdieren; excl. voer: circa 50;00 € per verblijf (ter plekke te betalen),Kids:babybedje;kinderstoel via onderstaande link. Eliza was here heeft een ruime keus in -15.6519 maar ook veel andere opties in de zonnige Canarische Eilanden. Bekijk de actuele prijs van Villas Golf Par 4 via onderstaande afbeelding.

Villas Golf Par 4 eliza was here

Het adres is: swing s/n. salobre. san bartolomé de tirajana.

Villas Golf Par 4
Villas Golf Par 4 eliza was here