Villa los Naranjos aanbieding sunweb

Villa los Naranjos

Boek nu Villa los Naranjos via Elizawashere.nl voor slechts €649.00. Ga heerlijk op vakantie naar Telde, Gran Canaria en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is per persoon voor 8 dagen, met 2 personen en met vertrek op 12/06/2022 vanaf vliegveld AMS. Villa los Naranjos heeft sterren en de reviews van klanten geven een: .

“Welkom Eliza! Nu kan je mijn villa’s met eigen ogen zien.” Augustin, de eigenaar van Villa los Naranjos begroet me hartelijk als ik aankom bij zijn trots. Sprakeloos kijk ik rond. Het ziet er precies zo uit als de foto’s die hij me vanochtend liet zien.Ik denk terug aan onze ontmoeting eerder op de dag. We raakten aan de praat in een klein koffiezaakje. Hij vertelde mij over zijn Villa Los Naranjos en dat Naranjos de naam is voor sinaasappelbomen. Hij kwam woorden te kort om te vertellen over de mooie omgeving. Een klein rustig paradijsje dat tegelijkertijd dicht bij de gezelligheid van winkeltjes en stranden ligt. En zo nieuwsgierig als ik ben, besloot ik meteen de rit naar het mooie zuiden te maken!Het zwembad schittert in de zon en zo ver ik kan zien, zie ik de bergen die typisch zijn voor dit eiland. Ik slaak een zucht van geluk en als ik neerplof op mijn terras weet ik het zeker: hier ga ik me prima vermaken!

aantal slaapplaatsen: 2

Faciliteiten Villa los Naranjos:
Regular
parkeerterrein
geen kluisjes beschikbaar
wi-fi op de kamer (gratis)
bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week
handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week
buitenzwembad (aantal 1, lengte: 15 meter, breedte: 6 meter, diepte tussen 1.6 en 1.6 meter)(ligstoelen)
dekbedden
afstand tot strand circa 6 kilometer (zandstrand)
afstand tot luchthaven circa 11 kilometer
afstand tot pinautomaat circa 1,5 kilometer
afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 1,5 kilometer

Bekijk al onze aanbiedingen naar Gran Canaria via onderstaande link. Eliza was here heeft een ruime keus in Telde maar ook veel andere opties in de zonnige Canarische Eilanden. Bekijk de actuele prijs van Villa los Naranjos via onderstaande afbeelding.

Villa los Naranjos eliza was here

Het adres is: camino del golf, 2 el cortijo.

Villa los Naranjos
Villa los Naranjos eliza was here