Villa Flamboyán aanbieding sunweb

Villa Flamboyán

Boek nu Villa Flamboyán via Elizawashere.nl voor slechts €2453.00. Ga heerlijk op vakantie naar Maspalomas, Gran Canaria en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is per persoon voor 8 dagen, met personen en met vertrek op 01/07/2025 vanaf vliegveld . Excl. €2,50 calamiteitenfonds per boeking en evt. lokale taxen/heffingen. Villa Flamboyán heeft sterren en de reviews van klanten geven een: .

Villa Flamboyán is toch wel hét perfecte adresje om helemaal tot rust te komen. Wat een prachtige villa is dit! Vanuit de ruime woonkamer zie ik de fijne eettafel onder het overdekte terras al staan. Daar ga ik heel wat zwoele zomeravonden doorbrengen met een lekkere zelf klaargemaakte maaltijd en een goed glas wijn.

De villa heeft een verzorgde tuin met wuivende palmbomen en een zwembad waar je op ieder moment van de dag verkoeling in kunt zoeken. Strijk neer op één van de ligbedjes om weg te dommelen in de zon en schenk af en toe een drankje voor jezelf in. Verder hoef je hier niets, heerlijk! Maar je bent vast nieuwsgierig naar wat het mooie eiland je allemaal te bieden heeft. Stap in de huurauto en ga op verkenning. Struin door de hoofdstad Las Palmas, wandel door het Venetië van Gran Canaria: Puerto de Mogán en bezoek het bergdorpje Fataga vol witte huisjes en smalle straatjes.

Faciliteiten Villa Flamboyán:
GeneralFacility:totaal aantal kamers: 1;totaal aantal verdiepingen: 1;modern ingerichte accommodatie;wi-fi op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per week;schoonmaak kamer 1 keer per week;huisdieren niet toegestaan;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar gratis (op te geven bij reservering);kluisje op de kamer: gratis;wi-fi in openbare ruimte: gratis;wi-fi op de kamer: gratis;wi-fi bij de receptie: gratis;kinderstoel in de kamer: gratis (op te geven bij reservering),Kids:babybedje;kinderstoel,Pools:(aantal 1);buitenzwembad(zout water; verwarmd),Sports:biljart (gratis),Regular:wi-fi op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per week;babybedje;kinderstoel;biljart (gratis) (aantal 1);buitenzwembad(zout water; verwarmd);schoonmaak kamer 1 keer per week;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar gratis (op te geven bij reservering);kluisje op de kamer: gratis;wi-fi in openbare ruimte: gratis;wi-fi op de kamer: gratis;wi-fi bij de receptie: gratis;kinderstoel in de kamer: gratis (op te geven bij reservering). afstand tot strand circa 3 kilometer (zandstrand).

Bekijk al onze aanbiedingen naar GeneralFacility:totaal aantal kamers: 1;totaal aantal verdiepingen: 1;modern ingerichte accommodatie;wi-fi op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per week;schoonmaak kamer 1 keer per week;huisdieren niet toegestaan;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar gratis (op te geven bij reservering);kluisje op de kamer: gratis;wi-fi in openbare ruimte: gratis;wi-fi op de kamer: gratis;wi-fi bij de receptie: gratis;kinderstoel in de kamer: gratis (op te geven bij reservering),Kids:babybedje;kinderstoel,Pools:(aantal 1);buitenzwembad(zout water; verwarmd),Sports:biljart (gratis),Regular:wi-fi op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per week;babybedje;kinderstoel;biljart (gratis) (aantal 1);buitenzwembad(zout water; verwarmd);schoonmaak kamer 1 keer per week;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar gratis (op te geven bij reservering);kluisje op de kamer: gratis;wi-fi in openbare ruimte: gratis;wi-fi op de kamer: gratis;wi-fi bij de receptie: gratis;kinderstoel in de kamer: gratis (op te geven bij reservering) via onderstaande link. Eliza was here heeft een ruime keus in -15.5914 maar ook veel andere opties in de zonnige Canarische Eilanden. Bekijk de actuele prijs van Villa Flamboyán via onderstaande afbeelding.

Villa Flamboyán eliza was here

Het adres is: s/ avenida touroperador kaufkhof n22b campo internacioanal.

Villa Flamboyán
Villa Flamboyán eliza was here