TUI SUNEO Waikiki

Boek nu TUI SUNEO Waikiki via TUI.nl voor slechts €624.00. Ga heerlijk op vakantie naar Playa del Inglés op de Canarische Eilanden en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2020-12-09 met vertrek . Deze 4 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 8 op basis van 343 reviews.

Het leuke van deze -15.5715 in Playa del Inglés zijn hotel, , en .

In TUI SUNEO Waikiki op Gran Canaria zit je even in je eigen ivoren toren. Met alle privileges die erbij horen. Een groot zwembad, Balinese ligbedden en een waterspeeltuin voor kleine prinsen en prinsessen. En ’s avonds zit je front row bij de shows! De frisse kamers zijn ruim en voelen meteen comfortabel aan. Zelf koken hoeft in dit hotel niet. Het eten is All Inclusive en elke dag vers. Heerlijk! Je hoeft nergens over na te denken en kunt vol op genieten. Vanuit het hotel kun je een wandeling maken naar de vele winkeltjes, bars en restaurants in Playa del Inglés. Dagje strand? Het is dichtbij. In Waikiki is er genoeg te beleven voor het hele gezin!

Bekijk al onze aanbiedingen naar Playa del Inglés via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Canarische Eilanden maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van TUI SUNEO Waikiki via onderstaande afbeelding.

TUI SUNEO Waikiki Gran Canaria Playa del Inglés

Wat extra info:

TUI SUNEO Waikiki Playa del Ingles Playa del Inglés
TUI SUNEO Waikiki Playa del Inglés