TUI BLUE Orquidea

Boek nu TUI BLUE Orquidea via TUI.nl voor slechts €687.00. Ga heerlijk op vakantie naar Bahia Feliz op de Canarische Eilanden en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2020-12-02 met vertrek . Deze 4 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 8.9 op basis van 7 reviews.

Het leuke van deze -15.5179739 in Bahia Feliz zijn hotel, , en .

Vakantie is doen waar je zin in hebt. En dat kan met je partner, het gezin of zelfs de hele familie. In TUI BLUE Orquidea logeer je in een ruim opgezet complex met alles binnen handbereik. Dit familieparadijs is perfect voor gezinnen met kinderen. Met kinderclubs voor alle leeftijden beleven kinderen hier gegarandeerd een onvergetelijke vakantie. Bovendien zijn er ook talrijke activiteiten om samen met het hele gezin te doen. Ideaal dus om een leuke tijd met de kinderen door te brengen!

Bekijk al onze aanbiedingen naar Bahia Feliz via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Canarische Eilanden maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van TUI BLUE Orquidea via onderstaande afbeelding.

TUI BLUE Orquidea Gran Canaria Bahia Feliz

Wat extra info:

TUI BLUE Orquidea Playa del Ingles Bahia Feliz
TUI BLUE Orquidea Bahia Feliz