Top 5 All inclusive op Gran Canaria

Op het eiland Gran Canaria is een deel van de hotels en appartementen op basis van All Inclusive te boeken. De top 5 van de best beoordeelde en meest populaire All Inclusive hotels en appartementen op Gran Canaria staan op deze pagina. Het Spaanse eiland Gran Canaria behoort tot de Canarische Eilanden en ligt in de Atlantische Oceaan, zo’n 200 km van de noordwestkust van Afrika. Een vakantie naar Gran Canaria staat veelal in het teken van zon en zee, het is een populaire vakantiebestemming voor families met kinderen. Het aanbod uitgaansgelegenheden, winkels en restaurants is groot. De meer dan 140 stranden op het eiland Gran Canaria bestaan uit grint, kiezel en zand, de meeste zandstranden liggen in het oosten en zuiden van het eiland.

[table id=1 /]

1. Eugenia Victoria ***

Playa del Ingles – Gran Canaria
Op loopafstand van het centrum van Playa del Inglés op Gran Canaria en op een kilometer afstand van het strand bevindt zich hotel Eugenia Victoria. Dit driesterrencomplex met All Inclusive mogelijkheden beschikt over 400 kamers en heeft Nederlandssprekende receptiemedewerkers. Ook het animatieteam van de kinderclub spreekt Nederlands, naast Duits en Engels. Verder kunnen kinderen zich vermaken in de speeltuin. Een gratis shuttlebus rijdt meerdere keren per dag heen en weer tussen het hotel en het strand. Een bushalte voor het openbaar vervoer treft u binnen een straal van 200 m aan. U kunt kiezen voor een verblijf in hotel Eugenia Victoria op basis van All Inclusive. Op 200 m afstand van het hotel bevindt zich een winkelcentrum. Gasten van all inclusive hotel Eugenia Victoria die een beoordeling achterlieten op een vakantiebeoordelingssite kennen hoge cijfers toe aan de kindvriendelijkheid en service (8+).

All Inclusive:
Verblijf in hotel Eugenia Victoria op basis van All Inclusive. Ontbijt, lunch en diner in buffetvorm. Showcooking (van 18:00 tot 21:00 uur), snacks (van 11:00 tot 16:00 uur), ijs (van 11:00 tot 21:00 uur) en afternoon thee met koekjes/cake (van 16:00 tot 17:00 uur). Frisdranken, koffie en thee (van 16:00 tot 17:00 uur) en locale alcoholische dranken (van 10:30 tot 24:00 uur).

2. Gloria Palace Amadores ****

Puerto Rico – Gran Canaria
Hotel Gloria Palace Amadores op Gran Canaria is gebouwd tegen een berg, door een weg gescheiden van strand en zee. Dit hotel met All Inclusive formule is gelegen in de badplaats Puerto Rico, aan de zuidkust van Gran Canaria. Gloria Palace Amadores beschikt over vier sterren, 392 kamers en is een officieel erkende milieuvriendelijke accommodatie. Zowel de receptiemedewerkers als leden van het animateam spreken Nederlands. Kinderen zijn welkom in de miniclub en teenclub en hebben een speeltuin tot hun beschikking. U kunt tegen een vergoeding gebruik maken van een babysitservice. Alle zwembaden op het complex zijn gevuld met zout water, voor nudisten is er een apart zonneterras beschikbaar. De bushalte bevindt zich op 300 m afstand van het hotel, het centrum van Puerto Rico ligt 900 m ver.

All Inclusive:
Verblijf in hotel Gloria Palace Amadores op basis van All Inclusive. Ontbijt, lunch en diner als buffet. Snacks (van 10:00 tot 18:30 uur), ijs (van 10:00 tot 18:30 uur) en afternoon thee met koekjes/cake (van 15:30 tot 17:00 uur). Frisdranken (van 10:00 tot 23:30 uur), Koffie en thee (van 10:00 tot 23:30 uur) en locale alcoholische dranken (van 10:00 tot 23:30 uur).

3. Escorial ***

Playa del Ingles – Gran Canaria
Voor een All Inclusive vakantie aan de zuidkust van Gran Canaria kunt u kiezen voor hotel Escorial in de badplaats Playa del Inglés. Dit driesterren hotel ligt op 450 m afstand van het strand (via trappen bereikbaar), het centrum van de stad bevindt zich 400 m verderop. De centrale ligging houdt tevens in dat de winkel- en uitgaanscentra Kasbah, Yumbo en Metro binnen een straal van 600 m bereikbaar zijn. Een bushalte treft u voor het hotel aan. All Inclusive hotel Escorial beschikt over 250 kamers en er is een klein animatieteam aanwezig . De jonge gasten vermaken zich in het kinderzwembad, de speeltuin, de kinderfitness en met de Playstation. Alle gemeenschappelijke ruimtes zijn goed toegankelijk met een buggy. Ook op het dakterras kan er van de zon genoten worden en er bevindt zich hier een naturistenzone.

All Inclusive:
Verblijf in hotel Escorial op basis van All Inclusive. Ontbijt en lunch en diner als buffet. Snacks (van 11:00 tot 15:00 uur), ijsjes (van 11:00 tot 21:00 uur), ffternoon thee met koekjes/cake (van 16:00 tot 17:00 uur). Mineraal water en frisdrank (van 11:00 tot 23:30 uur), koffie en thee (van 10:30 tot 00:00 uur) en locale alcoholische dranken (van 11:00 tot 23:30 uur).

4. Dorado Beach ***

Arguineguin – Gran Canaria
Aparthotel Dorado Beach is tegen een helling gebouwd, direct aan het strand nabij het vissersdorpje Arguineguín op Gran Canaria. Het centrum van Puerto Rico ligt op 5 km afstand. All Inclusive hotel Dorado Beach beschikt over drie sterren, 195 kamers en mogelijkheid voor verblijf op basis van All Inclusive. De receptiemedewerkers spreken Nederlands, het animatieteam Engels en Duits. Kinderen vermaken zich in de grote binnenspeelruimte, de miniclub en een klimrek. Alle gemeenschappelijke ruimtes zijn goed toegankelijk met een buggy, welke tevens te huur is. Gasten die u voorgingen zijn volgens vakantiebeoordelingswebsites het meest tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding, de service en de kindvriendelijkheid van hotel Dorado Beach.
Overzicht alle vakantie aanbieders
aparthotel Dorado Beach

All Inclusive:
Verblijf in aparthotel Dorado Beach op basis van All Inclusive. Ontbijt, lunch en diner als buffet. Snacks (van 10:30 tot 16:00 uur) en ijs (van 10:30 tot 18:00 uur). Afternoon thee met koekjes/cake (van 15:00 tot 17:00 uur). Frisdranken en locale alcoholische dranken (van 10:30 tot 24:00 uur).

5. IFA Continental ***

Playa del Ingles – Gran Canaria
Hotel IFA Continental ligt in de badplaats Playa del Inglés aan de zuidkust van het eiland Gran Canaria. Op 400 m afstand treft u een lang zandstrand en het centrum van de plaats bevindt zich op circa 150 m van het hotel. All Inclusive hotel IFA Continental beschikt over 383 kamers, drie sterren en is een officieel erkende milieuvriendelijke accommodatie. Aan de receptie spreekt men Nederlands en ook het entertainmentteam spreekt naast Engels, Duits en Frans tevens Nederlands. Voor kinderen is er tijdens de schoolvakanties een miniclub. Ook is er een speeltuin aanwezig alsmede een spelletjesruimte. Het complex is groen opgezet met subtropische begroeiing en watervalletjes en rotsen bij de zwembaden. U kunt verblijven in hotel IFA Continental op Gran Canaria op basis van All Inclusive.
Overzicht alle vakantie aanbieders
hotel IFA Continental

All Inclusive:

Verblijf in hotel IFA Continental op basis van All Inclusive. Ontbijt, lunch en diner in buffetvorm. Snacks (van 11:00 tot 12:00 uur), middernacht snack (van 22:00 tot 23:00 uur). Afternoon thee met koekjes/cake (van 15:30 tot 16:30 uur). Frisdranken, koffie en thee (van 11:00 tot 23:00 uur). Lokale (alcoholische) drankjes van 11:00-23:00 uur (tijdens lunch en diner alleen frisdrank, bier en wijn).