Santa Catalina, a Royal Hideaway hotel

Boek nu Santa Catalina, a Royal Hideaway hotel via TUI.nl voor slechts €827.00. Ga heerlijk op vakantie naar Las Palmas de Gran Canaria op de Canarische Eilanden en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2021-03-18 met vertrek . Deze 5 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 9 op basis van 1 reviews.

Het leuke van deze -15.42796274 in Las Palmas de Gran Canaria zijn hotel, , en .

Je wordt koninklijk onthaald in Santa Catalina, a Royal Hidaway hotel. Stapje voor stapje waan je je in pure luxe en merk je dat dit hotel zelfs met oog voor de allerkleinste details is gebouwd. Dit historische pand prijkt sinds 1890 naast het groene hart van Las Palmas; Parque Dormas. In de zomer van 2019 heeft het interieur een ware metamorfose ondergaan en is het weer fonkelnieuw. Altijd al gedroomd van baantjes zwemmen met uitzicht? Op het dakterras bevindt zich een heuse infinity pool. Waar je ’s avonds de dag over ziet gaan in de nacht. Zin in nog meer luxe? Gun jezelf tijd in de wellness en boek een massage.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Las Palmas de Gran Canaria via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Canarische Eilanden maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Santa Catalina, a Royal Hideaway hotel via onderstaande afbeelding.

Santa Catalina, a Royal Hideaway hotel Gran Canaria Las Palmas de Gran Canaria

Wat extra info:

Santa Catalina, a Royal Hideaway hotel Playa del Ingles Las Palmas de Gran Canaria
Santa Catalina, a Royal Hideaway hotel Las Palmas de Gran Canaria