Cordial Mogan Valle

Boek nu Cordial Mogan Valle via TUI.nl voor slechts €545.00. Ga heerlijk op vakantie naar Puerto de Mogán op de Canarische Eilanden en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2020-12-31 met vertrek . Deze 3 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 8.5 op basis van 4 reviews.

Het leuke van deze -15.7578451 in Puerto de Mogán zijn appartementen, , en .

Welkom bij appartementen Cordial Mogan Valle. Dit familie vriendelijke complex ligt in Puerto de Mogán en is de beste plek voor een onvergetelijke vakantie. Je verblijft in een modern appartement en je vind hier alles wat je nodig hebt. En de kinderen vermaken zich in het mini waterspuitpark van Cordial Mogan Valle. En zelf kun je een heerlijke duik nemen in het zwembad of ga een dagje naar de spa. Een dagje eropuit? Struin door het centrum, wat ook wel het Venetië van Gran Canaria genoemd word. Strijk neer op een terras en geniet van de heerlijkste papas arrugadas, letterlijk: gerimpelde aardappeltjes, onder het genot van een glas Canarische wijn.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Puerto de Mogán via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Canarische Eilanden maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Cordial Mogan Valle via onderstaande afbeelding.

Cordial Mogan Valle Gran Canaria Puerto de Mogán

Wat extra info:

Cordial Mogan Valle Playa del Ingles Puerto de Mogán
Cordial Mogan Valle Puerto de Mogán