RIU Palace Palmeras

Boek nu RIU Palace Palmeras via TUI.nl voor slechts €733.00. Ga heerlijk op vakantie naar Playa del Inglés op de Canarische Eilanden en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2020-12-09 met vertrek . Deze 4 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 8.8 op basis van 48 reviews.

Het leuke van deze -15.571555 in Playa del Inglés zijn hotel, , en .

RIU Palace Palmeras staat in het rijtje van de welbekende ‘Palace’ hotels. RIU Palace Palmeras is hét perfecte vakantieadres voor een fijne tijd samen met je geliefde(n). Lunchen onder de palmbomen met een fleurige subtropische tuin van wel 6000m2 om je heen en het zwembad plonsklaar achter je: hier logeren betekent iedere dag relaxen mét RIU-service. Dit viersterrenhotel is een een ware oase van rust. Languit zonnebaden of in de schaduw van de palmbomen wegdromen met een boek? Aan jou de keuze. Wil je eropuit? Wandel dan richting het strand. Shop op de promenade, pak een terrasje en plof ’s avonds neer op je comfortabele bed. RIU Palace Palmeras jouw ideale vakantieadres! Bienvenido a RIU Palace Palmeras!

Bekijk al onze aanbiedingen naar Playa del Inglés via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Canarische Eilanden maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van RIU Palace Palmeras via onderstaande afbeelding.

RIU Palace Palmeras Gran Canaria Playa del Inglés

Wat extra info:

RIU Palace Palmeras Playa del Ingles Playa del Inglés
RIU Palace Palmeras Playa del Inglés