RIU Palace Oasis

Boek nu RIU Palace Oasis via TUI.nl voor slechts €738.00. Ga heerlijk op vakantie naar Maspalomas op de Canarische Eilanden en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2020-12-09 met vertrek . Deze 5 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 8.9 op basis van 74 reviews.

Het leuke van deze -15.59722194444 in Maspalomas zijn hotel, , en .

RIU Palace Oasis op Gran Canaria is klaar om haar gasten te verrassen. Ontdek het beste van twee werelden: een oase van comfort meets de onovertroffen, persoonlijke RIU-service. Nu rest alleen nog de vraag hoe je de dagen invult. Trek wat baantjes in het buitenbad, luieren aan het strand op 50 meter afstand en een terrasje pakken op de boulevard van Maspalomas? Of boek je een massage in de Spa? Probeer gewoon iedere dag iets anders. Er is keuze genoeg bij hotel RIU Palace Oasis! Hoe je zomerse pet ook staat, dit wordt van A tot Z een memorabel verblijf.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Maspalomas via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Canarische Eilanden maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van RIU Palace Oasis via onderstaande afbeelding.

RIU Palace Oasis Gran Canaria Maspalomas

Wat extra info:

RIU Palace Oasis Playa del Ingles Maspalomas
RIU Palace Oasis Maspalomas