Paradise Costa Taurito

Boek nu Paradise Costa Taurito via TUI.nl voor slechts €433.00. Ga heerlijk op vakantie naar Playa Taurito op de Canarische Eilanden en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2021-06-13 met vertrek . Deze 4 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van op basis van reviews.

Het leuke van deze hotel in Playa Taurito zijn All Inclusive, all good, Bijzonder gelegen in de baai van Taurito, En zó op het strand en Wandel naar het centrum van Puerto de Mogan.

Een betere uitvalsbasis dan Paradise Costa Taurito is er niet. Aan de ene zijde het bergachtige landschap van Playa Taurito aan de andere zijde een uitgestrekt uitzicht over de baai van Taurito. Paradise Costa Taurito is een fijn All Inlclusive hotel waar je een een heerlijke vakantie zult beleven. Ook kun je kiezen voor een kamertype inclusief toegang tot het waterpark. Onbeperkt snelle glijbanen en zelfs eten en drinken is inclusief. Het strand ligt op loopafstand en voor een leuk uitstapje met weinig reistijd kun je terecht in het havendorpje Puerto de Mogan. Kleurrijke huizen, bruggetjes en veel water geven deze plaats een unieke sfeer en om die reden wordt het in de volksmond ook wel ‘klein Venetië’ genoemd. Naast het feit dat het hier leuk rondneuzen is op het land kun je Puerto Rico ook bewonderen vanaf het water. Er zijn namelijk genoeg boottochtjes te boeken vanuit de Mediterraanse haven. Hoeveel dolfijnen kun jij spotten?

Bekijk al onze aanbiedingen naar Playa Taurito via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Canarische Eilanden maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Paradise Costa Taurito via onderstaande afbeelding.

Paradise Costa Taurito Gran Canaria Playa Taurito

Wat extra info:
Met aandacht voor mens en milieu
Ook kamers inclusief toegang tot het waterpark

Paradise Costa Taurito Playa del Ingles Playa Taurito
Paradise Costa Taurito Playa Taurito