Morasol Suites

Boek nu Morasol Suites via TUI.nl voor slechts €398.00. Ga heerlijk op vakantie naar Puerto Rico op de Canarische Eilanden en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2021-06-13 met vertrek . Deze 4 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 8.9 op basis van 49 reviews.

Het leuke van deze appartementen in Puerto Rico zijn Gewoon fijne appartementen, Jacuzzi met panoramisch uitzicht, Bootjes kijken in de jachthaven en Service is: alles wat je wenst.

De appartementen van Morasol Suites hebben een prachtige ligging in Puerto Rico, vlakbij het strand en het centrum waar het allemaal gebeurd. Wanneer je het appartement uitloopt sta je in de haven en kun je heerlijk uit eten, even souvenirs shoppen om daarna neer te ploffen voor een welverdiend drankje. Bij Morasol Suites kun je echt even wegdromen bij het fantastisch uitzicht op de haven. Een uitzicht op de haven van Puerto Rico waar je u tegen zegt! Terug in je ruime appartement is het tijd voor een ontspannen douche voor het eten. Gaan we vandaag voor pasta of steak? Er is keuze genoeg!

Bekijk al onze aanbiedingen naar Puerto Rico via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Canarische Eilanden maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Morasol Suites via onderstaande afbeelding.

Morasol Suites Gran Canaria Puerto Rico

Wat extra info:
Perfect die ligging
Elke dag schone handdoeken

Morasol Suites Playa del Ingles Puerto Rico
Morasol Suites Puerto Rico