Morasol Suites

Boek nu Morasol Suites via TUI.nl voor slechts €534.00. Ga heerlijk op vakantie naar Puerto Rico op de Canarische Eilanden en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2020-12-02 met vertrek . Deze 4 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 8.8 op basis van 31 reviews.

Het leuke van deze -15.70910805555 in Puerto Rico zijn appartementen, , en .

De appartementen van Morasol Suites hebben een prachtige ligging, vlak bij het strand en het centrum waar het allemaal gebeurd. Hier is het eerlijk uit eten, even souvenirs shoppen om daarna neer te ploffen voor een welverdiend drankje. Even wegdromen bij het fantastisch uitzicht op de haven waar je u tegen zegt! Terug in je ruime appartement is het tijd voor een ontspannen douche voor het eten. Gaan we vandaag voor pasta of steak?

Bekijk al onze aanbiedingen naar Puerto Rico via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Canarische Eilanden maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Morasol Suites via onderstaande afbeelding.

Morasol Suites Gran Canaria Puerto Rico

Wat extra info:

Morasol Suites Playa del Ingles Puerto Rico
Morasol Suites Puerto Rico