Mogán Princess & Beach Club

Boek nu Mogán Princess & Beach Club via TUI.nl voor slechts €503.00. Ga heerlijk op vakantie naar Playa Taurito op de Canarische Eilanden en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2020-12-02 met vertrek . Deze 4 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 8.5 op basis van 59 reviews.

Het leuke van deze -15.75089693 in Playa Taurito zijn hotel, , en .

Fantástico! In Hotel Mogán Princess & Beach Club bij de rustige badplaats Playa Taurito aan de zuidkust van Gran Canaria heb je even niets aan je hoofd. Dit is de ultieme relaxplek in de eilandzon, nabij het authentieke vissersdorp Puerto Mogán waar iedere dag nog 800 vissers hun netten uitgooien en de vangst van de ochtend ’s middags op het menu del día staat. Dwaal er door straatjes met typische Canarische balkons en bloeiende bougainville. Maar niet voordat je een duik hebt genomen in het grote buitenbad of adult-only panoramisch zwembad met een blik op de eindeloze horizon en een drankje hebt gedronken in de Beach Club op het strand. Gewoon inclusief.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Playa Taurito via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Canarische Eilanden maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Mogán Princess & Beach Club via onderstaande afbeelding.

Mogán Princess & Beach Club Gran Canaria Playa Taurito

Wat extra info:

Mogán Princess & Beach Club Playa del Ingles Playa Taurito
Mogán Princess & Beach Club Playa Taurito