Miraflor Suites

Boek nu Miraflor Suites via TUI.nl voor slechts €517.00. Ga heerlijk op vakantie naar Playa del Inglés op de Canarische Eilanden en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2021-04-14 met vertrek . Deze 4 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 8.3 op basis van 60 reviews.

Het leuke van deze appartementen in Playa del Inglés zijn Rustig en veel privacy, Echt een dorpje opzich, Fijn, gratis bus naar het strand en Goede, brandschone bungalows.

Een leuk begin van de vakantie, als je begroet wordt door de huispauwen van Miraflor Suites. Met een deftige pas lopen ze door de mooi aangelegde tuin. Centraal in Playa del Inglés maar door de ruime opzet van het complex hou je hier een rustige sfeer. Kies zelf om op basis van logies-ontbijt, halfpension of All Inclusive te verblijven. De bungalows hebben namelijk een complete keuken dus dat is wel zo makkelijk. Of je hier nu verblijft als stel of met het gezin, overal is rekening mee gehouden. Kies bijvoorbeeld voor een ruime 2-kamer bungalow of een romantische Adults Only. Wanneer je voor Miraflor Suites kiest, kies je voor een onbezorgde vakantie.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Playa del Inglés via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Canarische Eilanden maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Miraflor Suites via onderstaande afbeelding.

Miraflor Suites Gran Canaria Playa del Inglés

Wat extra info:
Er is ook All Inclusive mogelijk
Ook lekker: barbecue restaurant

Miraflor Suites Playa del Ingles Playa del Inglés
Miraflor Suites Playa del Inglés