Mirador Maspalomas by Dunas

Boek nu Mirador Maspalomas by Dunas via TUI.nl voor slechts €573.00. Ga heerlijk op vakantie naar Maspalomas op de Canarische Eilanden en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2020-12-02 met vertrek . Deze 3 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 8.1 op basis van 26 reviews.

Het leuke van deze -15.6015113 in Maspalomas zijn hotel, , en .

De zon is net op in Maspalomas op Gran Canaria bij hotel Mirador Maspalomas by Dunas en toch maak je bij het ontbijt met een verse café con leche al plannen voor de zonsondergang. Die is namelijk van een ongekende schoonheid vanaf de enorme zandduinen Las Dunas de Maspalomas. Maar voordat je de woestijnoase in trekt en van de duinen naar beneden rolt, geniet je van wat er toe doet tijdens een zonvakantie: van een duik in een van de 2 verfrissende zwembaden, een massage in de wellness en van een Canarische platé bananenwijn in de poolbar. Dit 3-sterrenhotel heeft maar één doel: zorgen voor een onbezorgde vakantie. En dat lukt.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Maspalomas via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Canarische Eilanden maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Mirador Maspalomas by Dunas via onderstaande afbeelding.

Mirador Maspalomas by Dunas Gran Canaria Maspalomas

Wat extra info:

Mirador Maspalomas by Dunas Playa del Ingles Maspalomas
Mirador Maspalomas by Dunas Maspalomas