Maspalomas Princess

Boek nu Maspalomas Princess via TUI.nl voor slechts €632.00. Ga heerlijk op vakantie naar Maspalomas op de Canarische Eilanden en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2020-12-09 met vertrek . Deze 4 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 8.5 op basis van 43 reviews.

Het leuke van deze -15.597206 in Maspalomas zijn hotel, , en .

Je vakantie vieren op Gran Canaria, maar toch het idee hebben in een subtropische omgeving te zijn beland? Bij hotel Maspalomas Princess komt dit idee dichtbij de werkelijkheid. Met een exotische cocktail in de hand geniet je van de warmte van de zon. Even zin om iets actiefs te gaan doen? Volop keuze bij Maspalomas Princess: werk je bijvoorbeeld in het zweet tijdens een fitness-sessie. Als je juist komt om heerlijk te luieren dan staat het personeel 24/7 voor je klaar om jouw vakantie in Maspalomas onvergetelijk te maken.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Maspalomas via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Canarische Eilanden maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Maspalomas Princess via onderstaande afbeelding.

Maspalomas Princess Gran Canaria Maspalomas

Wat extra info:

Maspalomas Princess Playa del Ingles Maspalomas
Maspalomas Princess Maspalomas