LIVVO Puerto de Mogán (Billy's Puerto de Mogán by LIVVO) aanbieding sunweb

LIVVO Puerto de Mogán (Billy’s Puerto de Mogán by LIVVO)

Boek nu LIVVO Puerto de Mogán (Billy’s Puerto de Mogán by LIVVO) via Sunweb.nl voor slechts €548.00. Ga heerlijk op vakantie naar  Puerto de Mógan, Gran Canaria en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is per persoon voor 8 dagen, met vertrek op 05/14/2024 vanaf vliegveld BRU en Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. Deze accommodatie heeft 3 sterren en de reviews van onze klanten voor dit verblijf zijn een 0. Midden in Puerto de Mogán;Via een bruggetje naar het strand;Zwembad en zonneterras met ligbedden

LIVVO Puerto de Mogán ligt, zoals de naam al doet vermoeden, midden in het allerleukste plaatsje van Gran Canaria: Puerto de Mogán.

De gebouwtjes waar de appartementen zich in bevinden, zijn in de bouwstijl die zo typerend is voor dit vakantieoord. Witte laagbouw met groene deuren en raamkozijnen, omlijst met de kleuren geel, blauw en rood. Een prachtig gezicht! De fleurige bloemen die her en der verspreid bloeien maken het geheel helemaal af.

Voor een heerlijke, frisse duik is er een zwembad en om te ontspannen in het zonnetje staan er ligbedden klaar. Ga je graag naar het strand, via het bruggetje ben je zo op Playa de Mogán. Dit wordt een heerlijke vakantie!

Faciliteiten LIVVO Puerto de Mogán (Billy’s Puerto de Mogán by LIVVO):

Afstand tot strand circa 150 meter (rotsstrand)

afstand tot strand circa 150 meter (rotsstrand)
 

Het adres van de accommodatie is avenida explanada del castillete 3, l-328bis, urb. playa de mogán, gran canaria. Bekijk al onze aanbiedingen naar Puerto de Mógan via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in Gran Canaria maar ook veel andere opties in de zonnige Canarische Eilanden. Bekijk de actuele prijs van LIVVO Puerto de Mogán (Billy’s Puerto de Mogán by LIVVO) via onderstaande afbeelding.

LIVVO Puerto de Mogán (Billy's Puerto de Mogán by LIVVO) Gran Canaria 0

LIVVO Puerto de Mogán (Billy's Puerto de Mogán by LIVVO) Gran Canaria 0
LIVVO Puerto de Mogán (Billy's Puerto de Mogán by LIVVO) aanbieding