Jongerenvakantie Gran Canaria

Vele jongeren gaan weer elk jaar naar de Canarische Eilanden op vakantie. Verreweg het grootste deel kiest dan voor het eiland Gran Canaria om helemaal los te gaan! Op Gran Canaria kun je terecht voor een echte typisch zon, zee en strand vakantie, oh en laten we het prachtige nachtleven natuurlijk niet vergeten!

Jongerenreis Playa del Ingles

Playa del Ingles is de hotspot van Gran Canaria op de Canarische Eilanden. Door het warme klimaat, de heerlijke stranden en de immens vele kroegen, wordt Playa del Ingles elk jaar massaal bezocht. Je kunt er naast luieren en feesten ook nog eens op een echte safari, bergbeklimmen, duiken en windsurfen. Wat wil je nog meer, boeken die vakantie naar Playa del Ingles!

Playa del Ingles, een fantastische locatie voor een fantastische vakantie! Zo wordt het altijd omschreven. En dat is ook helemaal niet gek, want je vindt er heerlijke stranden, veel zon en een super goed uitgaansleven. En je kunt er slapen in goede hotels met airconditioning, of natuurlijk stiekem op het strand. Wat wil je nog meer van een vakantie? Op de Canarische Eilanden in Playa del Ingles, daar gebeurt het!