Hotel Seaside Sandy Beach

Boek nu Hotel Seaside Sandy Beach via Sunweb.nl voor slechts €680.00. Ga heerlijk op vakantie naar Playa del Inglés, Gran Canaria in Spanje en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is per persoon voor 8 dagen, met personen en met vertrek op 06/14/2022. Deze accommodatie heeft 4 sterren en de reviews van onze klanten voor deze acco zijn een . Een oasis in playa del Ingles, Authentieke kenmerken met moderne faciliteiten, Zoals een onbezorgde vakantie hoort te zijn, Openbaar terras met uitzichten over zee.

Hotel Seaside Sandy Beach is als een oase in Playa del Ingles! Een heerlijk zwembad, omgeven door subtropische tuinen vol wuivende palmbomen en natuurlijk voorzien van een heerlijk klimaat. Laat je verbluffen door uitzichten over zee, dompel je onder in het wellnesscenter en geniet van culinaire lekkernijen. Met het strand op korte loopafstand en dicht bij de duinen van Maspalomas, kun je wel zeggen dat de locatie perfect is. Het nachtleven van Playa del Ingles ligt welliswaar dichtbij, in het hotel geniet je juist van een heerlijke rust. Wat een fijne combinatie en afwisseling! De stijlvolle inrichting kenmerkt zich door een combinatie van authentieke kenmerken met moderne faciliteiten. De kamers zijn voorzien van natuurlijke elementen, waaronder bamboe, en stralen comfort en rust uit. Precies zoals een onbezorgde vakantie hoort te zijn!

Bekijk al onze aanbiedingen naar Playa del Inglés via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in Gran Canaria maar ook veel andere opties in de zonnige Canarische Eilanden. Bekijk de actuele prijs van Hotel Seaside Sandy Beach via onderstaande afbeelding.

Hotel Seaside Sandy Beach Gran Canaria Playa del Inglés

Wat extra info:

Hotel Seaside Sandy Beach Gran Canaria Playa del Inglés
Hotel Seaside Sandy Beach Gran Canaria Playa del Inglés