Hotel Riosol aanbieding sunweb

Hotel Riosol

Boek nu Hotel Riosol via Sunweb.nl voor slechts €561.74. Ga heerlijk op vakantie naar -15.7156, 27.7886 en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is per persoon voor false dagen, met personen en met vertrek op vanaf vliegveld . Deze accommodatie heeft Aparthotel sterren en de reviews van onze klanten voor dit verblijf met Spanje zijn een Aparthotel.

Wow, wat een adembenemend uitzicht heb je vanaf Hotel Riosol! Hotel Riosol is dan ook een bekende naam in Puerto Rico; al jaren bezoeken vele (teurgkerende) gasten dit prachtige complex. Zeker diegene die op zoek zijn naar zon, zee en strand. Hotel Riosol is gebouwd tegen de heuvels van het prachtige Puerto Rico. En de zonsondergang, waarbij de zon zakt in de azuurblauwe zee, ziet er vanuit het zwembad werkelijk spectaculair uit! Ook de kinderenvermaken zich zoner twijfel in de miniclub en de speeltuin, maar je kunt je ook sportief vermaken in de fitnessruimte of op het voetbalveld. Wanneer je een complete vakantie wilt beleven, zit je perfect bij Hotel Riosol!

Faciliteiten Hotel Riosol:
Gran Canaria

Bekijk al onze aanbiedingen naar -15.7156 via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in 27.7886 maar ook veel andere opties in de zonnige Canarische Eilanden. Bekijk de actuele prijs van Hotel Riosol via onderstaande afbeelding.

Hotel Riosol Gran Canaria

Hotel Riosol Gran Canaria
Hotel Riosol Gran Canaria