Hotel Mirador Maspalomas by Dunas aanbieding sunweb

Hotel Mirador Maspalomas by Dunas

Boek nu Hotel Mirador Maspalomas by Dunas via Sunweb.nl voor slechts €593.49. Ga heerlijk op vakantie naar -15.6016, 27.7644 en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is per persoon voor false dagen, met personen en met vertrek op vanaf vliegveld . Deze accommodatie heeft Hotel sterren en de reviews van onze klanten voor dit verblijf met Spanje zijn een Hotel.

Hotel Mirador Maspalomas by Dunas heeft alles in huis voor een heerlijke vakantie op het zonnige eiland Gran Canaria. De kamers zijn voorzien van alle benodigdheden om even helemaal tot rust te komen. Voor de spotievelingen zijn er talloze sportmogelijkheden. Er zijn zwembaden voor de nodige uurtjes waterpret, een speeltuin waar kleine vakantiegangers kunnen spelen en voor lekker eten wordt gezorgd in het restaurant. En wil je naar het strand, dan kan dat heel gemakkelijk met het gratis shuttlebusje. Fijne vakantie!

Faciliteiten Hotel Mirador Maspalomas by Dunas:
Gran Canaria

Bekijk al onze aanbiedingen naar -15.6016 via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in 27.7644 maar ook veel andere opties in de zonnige Canarische Eilanden. Bekijk de actuele prijs van Hotel Mirador Maspalomas by Dunas via onderstaande afbeelding.

Hotel Mirador Maspalomas by Dunas Gran Canaria

Hotel Mirador Maspalomas by Dunas Gran Canaria
Hotel Mirador Maspalomas by Dunas Gran Canaria