Hotel Melva Suite - inclusief huurauto aanbieding sunweb

Hotel Melva Suite – inclusief huurauto

Boek nu Hotel Melva Suite – inclusief huurauto via Sunweb.nl voor slechts €750.00. Ga heerlijk op vakantie naar Firgas, Gran Canaria en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is per persoon voor 8 dagen, met personen en met vertrek op vanaf vliegveld Eindhoven. Deze accommodatie heeft 9.2 sterren en de reviews van onze klanten voor dit verblijf met Logies ontbijt zijn een 9.2.

Het sfeervolle Secrets Hotel Melva Suites is een lust voor het oog! Zodra je aankomt valt er gelijk een rust over je heen. De authentieke, Canarische bouwstijl kenmerkt zich door de uitstraling van een wit landhuis en karakteristieke balkon- en raamomlijstingen. Voordat je naar binnen loopt kan het adembenemende uitzicht je ook zeker niet ontgaan; het groene noorden met glooiende heuvels is een spektakel!De suites zijn, net als de rest van dit sfeervolle en comfortabele hotel, voorzien van veel houtbewerkingen en kleine details. je hebt hier echt het idee op te gaan in de lokale omgeving. De suites zijn ruim, hebben bijna allemaal een hemelbed en ruime badkamer. Om in de lokale sfeer te blijven is ook op culinair niveau de Canarische keuken goed vertegenwoordigd. De verse streekgerechten worden hier met liefde klaargemaakt. Vanaf het terras, waar je tevens barbecue mogelijkheden hebt, kun je tegelijkertijd genieten van uitzicht én het aangename klimaat. De omgeving is bijzonder geschikt om te verkennen; zowel wandelend, per fiets of huurauto. Hier beleef je het pure Gran Canaria op zijn best!

Faciliteiten Hotel Melva Suite – inclusief huurauto:
Authentiek hotel met Canarische kenmerken
Stijlvol restaurant met lokale streekgerechten
Prachtig uitzicht over glooiende landschappen
Ontdek de mooiste plekjes met de inbegrepen huurauto

Bekijk al onze aanbiedingen naar Firgas via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in Gran Canaria maar ook veel andere opties in de zonnige Canarische Eilanden. Bekijk de actuele prijs van Hotel Melva Suite – inclusief huurauto via onderstaande afbeelding.

Hotel Melva Suite - inclusief huurauto Gran Canaria 06/15/2022

Hotel Melva Suite - inclusief huurauto Gran Canaria 06/15/2022
Hotel Melva Suite - inclusief huurauto Gran Canaria 06/15/2022