Hotel Don Gregory by Dunas - adults only aanbieding sunweb

Hotel Don Gregory by Dunas – adults only

Boek nu Hotel Don Gregory by Dunas – adults only via Sunweb.nl voor slechts €783.26. Ga heerlijk op vakantie naar -15.5502, 27.7681 en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is per persoon voor false dagen, met personen en met vertrek op vanaf vliegveld . Deze accommodatie heeft Hotel sterren en de reviews van onze klanten voor dit verblijf met Spanje zijn een Hotel.

Hotel Don Gregory by Dunas is een mooi adults only hotel vakantieadres direct gelegen aan een heerlijk zandstrand. De kamers zijn modern en hebben een fijn balkon met zeezicht. Het eten is hier heerlijk en voor lekkere drankjes wordt gezorgd bij de bar. Zwemmen, ontspannen en genieten, meer hoef je niet te doen tijdens deze vakantie. Dat klinkt perfect toch?Heb je toch zin om actief bezig te zijn tijdens je vakantie; doe dan mee met aquagym of pilates samen met het actieve animatieteam.

Faciliteiten Hotel Don Gregory by Dunas – adults only:
Gran Canaria

Bekijk al onze aanbiedingen naar -15.5502 via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in 27.7681 maar ook veel andere opties in de zonnige Canarische Eilanden. Bekijk de actuele prijs van Hotel Don Gregory by Dunas – adults only via onderstaande afbeelding.

Hotel Don Gregory by Dunas - adults only Gran Canaria

Hotel Don Gregory by Dunas - adults only Gran Canaria
Hotel Don Gregory by Dunas - adults only Gran Canaria