Hotel Abora Interclub Atlantic by Lopesan

Boek nu Hotel Abora Interclub Atlantic by Lopesan via Sunweb.nl voor slechts €539.00. Ga heerlijk op vakantie naar 05/26/2021 in EUR en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is per persoon voor 27.769 dagen, met Playa del Inglés personen en met vertrek op Spanje. Deze accommodatie heeft 6.8 sterren, false, , , en .

Ontspannen, plezier en lekker eten; dat zijn de ingrediënten voor een geslaagde vakantie. Hotel Abora Interclub Atlantic by Lopesan maakt dit allemaal werkelijkheid! Gelegen in het hart van het leuke plaatsje San Agustín én dicht bij het heerlijke zandstrand.De grote zwembaden en glijbanen staan garant aan een spetterende dag in het water. Sportliefhebbers kunnen gebruik maken van de talloze sportfaciliteiten, zoals tennisbanen en sportvelden. Het animatieteam organiseert de gehele dag door spelletjes en teamsporten. ’s Avonds worden er shows georganiseer en voor de kleintjes is er een mini-club. De kamers zijn modern en erg kleurrijk ingericht, wat een vrolijkheid!Een lekker hapje eten kan bij het buffetrestaurant die een grote diversiteit aan lokale en internationale gerechten serveren. Wekelijks worden er leuke thema avonden georganiseerd tijdens het diner. Zin in een makkelijke hap? Bij Food Court kun je terecht voor een lekkere snack terwijl je op het terras geniet van de zon. Bij de verschillende bars, verspreid over het resort, bestel je heel eenvoudig een heerlijk verfrissende cocktail; cheers!

Bekijk al onze aanbiedingen naar 05/26/2021 via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in 05/26/2021 maar ook veel andere opties in de zonnige Canarische Eilanden. Bekijk de actuele prijs van Hotel Abora Interclub Atlantic by Lopesan via onderstaande afbeelding.

Hotel Abora Interclub Atlantic by Lopesan Gran Canaria 05/26/2021

Wat extra info:

Hotel Abora Interclub Atlantic by Lopesan Gran Canaria 05/26/2021
Hotel Abora Interclub Atlantic by Lopesan Gran Canaria 05/26/2021