Finca Oasis aanbieding sunweb

Finca Oasis

Boek nu Finca Oasis via Elizawashere.nl voor slechts €628.00. Ga heerlijk op vakantie naar La Hiqueria Canaria, Gran Canaria en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is per persoon voor 8 dagen, met 2 personen en met vertrek op 11/29/2022 vanaf vliegveld DUS. Finca Oasis heeft sterren en de reviews van klanten geven een: .

Als ik aan kom bij Finca Oasis, dan kan ik bijna niet geloven dat ik hier een tijdje ga verblijven. Wat is het hier mooi, en stil! Santiago, de eigenaar is dan ook heel trots en leidt me met liefde rond. Hij vertelt enthousiast dat de fincaomringd wordt door boerderijen en fruitplantages. Wat ontzettend bijzonder!Ik ben van plan om iedere dag een nieuw stukje van Gran Canaria te gaan bewonderen. En als ik terug kom in de middag, zie ik mezelf al helemaal zitten bij het zwembad met een boekje. Het zwembad is omgeven door bergen en wuivende palmbomen. Geweldig! Mijn appartement is ook al zo fijn. Het is heel modern ingericht en er valt veel licht naar binnen. Als ik de gordijnen opzij schuif, dan zie ik dat ik uitkijk uit op het zwembad en dus ook de bergen. Dat wordt heerlijk opstaan morgenochtend.Morgen ga ik eerst lekker uitslapen en daarna op pad met m’n huurauto. Santiago heeft me goede tips gegeven. Hij zegt dat ik zeker de oude binnensteden van Telde, San Juan en San Francisco moet bezoeken. Dat ik in de omgeving van Telde mooie wandelingen kan maken. En dat ik echt volop moet gaan genieten van de stranden en van het heerlijke eten hier in de omgeving. Dat klinkt fantastisch allemaal. Ik kan niet wachten om nieuwe dingen te ontdekken op dit prachtige eiland…

oppervlakte circa 50-70m²

Faciliteiten Finca Oasis:
GeneralFacility
totaal aantal kamers: 8
Officiële classificatie: 3 sterren
totaal aantal gebouwen: 2
modern ingerichte accommodatie
geen kluisjes beschikbaar
accommodatie niet geschikt voor mindervaliden
parkeerterrein
afstand tot strand circa 8,1 kilometer
aan de rand van het centrum
afstand tot centrum: circa 3,5 kilometer
afstand tot luchthaven circa 14,5 kilometer

Bekijk al onze aanbiedingen naar Gran Canaria via onderstaande link. Eliza was here heeft een ruime keus in La Hiqueria Canaria maar ook veel andere opties in de zonnige Canarische Eilanden. Bekijk de actuele prijs van Finca Oasis via onderstaande afbeelding.

Finca Oasis eliza was here

Het adres is: calle eolo 57.

Finca Oasis
Finca Oasis eliza was here