Finca La Majadera aanbieding sunweb

Finca La Majadera

Boek nu Finca La Majadera via Elizawashere.nl voor slechts €788.00. Ga heerlijk op vakantie naar La Esperanza, Tenerife en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is per persoon voor 8 dagen, met 2 personen en met vertrek op 08/27/2022 vanaf vliegveld CGN. Finca La Majadera heeft sterren en de reviews van klanten geven een: .

Elk bezoek aan Tenerife begin ik met een wandeling om even mijn hoofd leeg te maken en te genieten van de prachtige natuur. Net als ik het Esperanza Forest uit loop, zie ik Jose door de bomen mijn kant op komen. Jose kan ik me nog goed herinneren van mijn vorige bezoek aan Tenerife. Toen vertelde hij vol lof over zijn finca die omringd wordt door prachtige fruitbomen. Als ik dichterbij kom, zie ik aan de glimlach op zijn gezicht dat hij mij ook niet is vergeten. Uit zijn half Engelse/half Spaanse verhaal kan ik opmaken dat zijn geliefde Finca La Majadera hier praktisch om de hoek is. Dat kan geen toeval zijn! Samen lopen we richting zijn trots, want zo’n kans laat ik natuurlijk niet schieten. Even later gaat hij mij voor, de tuin van de finca in. Hij loopt gelijk naar een van de vele bomen en plukt een peer voor me. Ik kijk om me heen en zie tassen vol met verse pruimen, peren en druiven staan. Jose vertelt dat hij uiteraard niet alles plukt, omdat de gasten ook graag hun handen uit de mouwen steken. Als we verder de tuin in lopen valt me iets op wat me al dat fruit even doet vergeten. Het uitzicht vanuit de tuin is namelijk geweldig! In de verte kan ik zelfs Gran Canaria zien liggen. Als Jose vertelt dat één van de appartementen nog vrij is die avond, weet ik het zeker… Toeval bestaat niet!

Aantal slaapplaatsen: 2

Faciliteiten Finca La Majadera:
Pools
Kids
buitenzwembad (lengte: 6 meter, breedte: 4 meter, diepte tussen 1,22 en 1,22 meter)(zoet water, verwarmd verwarmd van vrijdag 1 november 2019 t/m dinsdag 31 maart 2020, ligstoelen)
babybedje
Regular
sleuteladres
wi-fi op de kamer (tegen betaling circa 5,00 € per verblijf)
kluisje (op de kamer)
afstand tot strand circa 10 kilometer (kiezelstrand)
afstand tot luchthaven circa 60 kilometer
afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 1000 meter
afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 800 meter

Bekijk al onze aanbiedingen naar Tenerife via onderstaande link. Eliza was here heeft een ruime keus in La Esperanza maar ook veel andere opties in de zonnige Canarische Eilanden. Bekijk de actuele prijs van Finca La Majadera via onderstaande afbeelding.

Finca La Majadera eliza was here

Het adres is: Calle Las Rosas, 58.

Finca La Majadera
Finca La Majadera eliza was here