Cortijo San Ignacio aanbieding sunweb

Cortijo San Ignacio

Boek nu Cortijo San Ignacio via Elizawashere.nl voor slechts €705.00. Ga heerlijk op vakantie naar Telde, Gran Canaria en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is per persoon voor 8 dagen, met personen en met vertrek op 05/23/2024 vanaf vliegveld . Excl. €2,50 calamiteitenfonds per boeking en evt. lokale taxen/heffingen. Cortijo San Ignacio heeft sterren en de reviews van klanten geven een: 7.9.

Weg van de drukte, even helemaal bijkomen op een prachtige plek. Daar verlangde ik al de hele winter naar. Maar zo’n mooie bestemming? Dat had ik niet verwacht! 

Nadat ik mijn huurauto had opgehaald, hoefde ik maar een klein stukje te rijden naar mijn verblijf; Cortigo San Ignacio, een voormalig klooster. Dit schitterend gerenoveerde 18e-eeuwse gebouw ligt in het dorpje Telde, in het oosten van Gran Canaria.

De eigenaar wachtte me met een grote glimlach op. “Welkom, Eliza. Heb je een fijne reis gehad?” Ik antwoordde uitbundig “ja” en kon niet wachten om mijn verblijf voor de komende week van binnen te bekijken! “Laat me je helpen met je spullen” en voor ik het wist, werd mijn koffertje de trap op gedragen naar mijn kamer. Het landelijke interieur met veel hout, het heerlijke balkon en de hoge ramen gaven het een knusse sfeer. Ik voelde me meteen thuis. 

Ik trok gauw mijn badpak aan, want ik vond het tijd voor een duik in het zwembad. Plons! Daar lag ik, vijf minuten later in het verkoelende water. Ik nam de omgeving eens goed in mij op. “Dit is een hele fijne uitvalsbasis om het eiland te ontdekken met je huurauto”, vertelde Ignacio me later. En hij had gelijk. ’s Ochtends ging ik vaak op pad met mijn auto, om tegen het heetst van de dag weer terug te keren en te genieten van ultieme rust. Daar lag ik dan: op een ligbedje aan het zwembad, weg te doezelen met de tsjirpende krekels op de achtergrond. Dit is pas écht genieten!

Faciliteiten Cortijo San Ignacio:
GeneralFacility:Officiële classificatie: zonder classificatie;receptie;kluisje (op de kamer);ontbijtruimte;televisiehoek;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week;schoonmaak kamer 7 keer per week;huisdieren niet toegestaan,Wellness:massage (tegen betaling),Regular:kluisje (op de kamer);ontbijtruimte;televisiehoek;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week;massage (tegen betaling);babybedje;handdoekenservice;buitenzwembad (lengte: 18 meter; breedte: 6 meter; diepte tussen 2 en 2 meter)(ligstoelen);schoonmaak kamer 7 keer per week,Pools:handdoekenservice;buitenzwembad (lengte: 18 meter; breedte: 6 meter; diepte tussen 2 en 2 meter)(ligstoelen),Kids:babybedje. afstand tot strand circa 10000 meter.

Bekijk al onze aanbiedingen naar GeneralFacility:Officiële classificatie: zonder classificatie;receptie;kluisje (op de kamer);ontbijtruimte;televisiehoek;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week;schoonmaak kamer 7 keer per week;huisdieren niet toegestaan,Wellness:massage (tegen betaling),Regular:kluisje (op de kamer);ontbijtruimte;televisiehoek;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week;massage (tegen betaling);babybedje;handdoekenservice;buitenzwembad (lengte: 18 meter; breedte: 6 meter; diepte tussen 2 en 2 meter)(ligstoelen);schoonmaak kamer 7 keer per week,Pools:handdoekenservice;buitenzwembad (lengte: 18 meter; breedte: 6 meter; diepte tussen 2 en 2 meter)(ligstoelen),Kids:babybedje via onderstaande link. Eliza was here heeft een ruime keus in -15.4056 maar ook veel andere opties in de zonnige Canarische Eilanden. Bekijk de actuele prijs van Cortijo San Ignacio via onderstaande afbeelding.

Cortijo San Ignacio eliza was here

Het adres is: autopista del sur gc-1 km 6,4.

Cortijo San Ignacio
Cortijo San Ignacio eliza was here