Corallium Dunamar by Lopesan

Boek nu Corallium Dunamar by Lopesan via TUI.nl voor slechts €598.00. Ga heerlijk op vakantie naar Playa del Inglés op de Canarische Eilanden en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2021-05-12 met vertrek . Deze 4 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 8.5 op basis van 17 reviews.

Het leuke van deze -15.56841552 in Playa del Inglés zijn hotel, , en .

Beleef de mediterrane sfeer in Corallium Dunamar by Lopesan. Dit is op en top van elkaar genieten, midden in het bruisende centrum van Playa Del Inglés. Iedereen is hier namelijk welkom vanaf 18 jaar. Waar neem je vandaag een duik? Met wel 3 zwembaden én de zee voor de deur zijn er genoeg manieren om verkoeling te zoeken. Kamer uit, boulevard op… Wat een fijne uitvalsbasis. Je wandelt over de boulevard richting de langgerekte duinen van Maspalomas. Onderweg kom je diverse restaurants tegen, waar de geur van Spaanse lekkernijen je naar binnen lokken. Geen zin om er ’s avonds op uit te gaan? Laat je dan versassen door de chef-kok in één van de restaurants van Corallium Dunamar by Lopesan.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Playa del Inglés via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Canarische Eilanden maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Corallium Dunamar by Lopesan via onderstaande afbeelding.

Corallium Dunamar by Lopesan Gran Canaria Playa del Inglés

Wat extra info:

Corallium Dunamar by Lopesan Playa del Ingles Playa del Inglés
Corallium Dunamar by Lopesan Playa del Inglés