Canary Garden Club

Boek nu Canary Garden Club via TUI.nl voor slechts €578.00. Ga heerlijk op vakantie naar Maspalomas op de Canarische Eilanden en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2021-01-06 met vertrek . Deze 3 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 9 op basis van 119 reviews.

Het leuke van deze -15.59647948 in Maspalomas zijn appartementen, , en .

Een vakantie in Canary Garden Club voelt een beetje als logeren in een klein Spaans dorp. De kids spelen zorgeloos op het grasveld voor je bungalow. En als zij hun middagdutje doen, plof jij neer op één van de comfortabele ligstoelen op je terras. Daarna stap je in de shuttle bus en sta je binnen no time met je tenen in het zand van Maspalomas. Alle faciliteiten om je eigen maaltijd te bereiden zijn ook aanwezig. Maar voor wie wil, schuif je met all inclusive aan bij het buffet. Een heerlijke familievakantie op het eiland van de eeuwige lente!

Bekijk al onze aanbiedingen naar Maspalomas via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Canarische Eilanden maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Canary Garden Club via onderstaande afbeelding.

Canary Garden Club Gran Canaria Maspalomas

Wat extra info:

Canary Garden Club Playa del Ingles Maspalomas
Canary Garden Club Maspalomas