Bungalows Parque Bali aanbieding sunweb

Bungalows Parque Bali

Boek nu Bungalows Parque Bali via Sunweb.nl voor slechts €466.87. Ga heerlijk op vakantie naar 15.6003, 27.7553 en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is per persoon voor false dagen, met personen en met vertrek op vanaf vliegveld . Deze accommodatie heeft Bungalow sterren en de reviews van onze klanten voor dit verblijf met Spanje zijn een Bungalow.

Bungalows Parque Bali ligt in hartje Maspalomas en bevindt zich op loopafstand van het winkelcentrum en de golfclub. Het personeel is erg vriendelijk. De ruime bungalows zijn van alle gemakken voorzien en er is een heerlijk zwembad. Ook kun je in 20 minuten naar de duinen wandelen en daar mooie vakantiekiekjes maken. Parque Bali is een ideaal vakantieadres voor rustzoekers die ook graag centraal willen zitten!

Faciliteiten Bungalows Parque Bali:
Gran Canaria

Bekijk al onze aanbiedingen naar 15.6003 via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in 27.7553 maar ook veel andere opties in de zonnige Canarische Eilanden. Bekijk de actuele prijs van Bungalows Parque Bali via onderstaande afbeelding.

Bungalows Parque Bali Gran Canaria

Bungalows Parque Bali Gran Canaria
Bungalows Parque Bali Gran Canaria