Bungalows Las Brisas aanbieding sunweb

Bungalows Las Brisas

Boek nu Bungalows Las Brisas via Sunweb.nl voor slechts €479.00. Ga heerlijk op vakantie naar Playa del Inglés, Gran Canaria en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is per persoon voor 8 dagen, met personen en met vertrek op vanaf vliegveld Brussel Zaventem. Deze accommodatie heeft 7.7 sterren en de reviews van onze klanten voor dit verblijf met Logies zijn een 7.7.

Bungalows Las Brisas is ideaal om met je gezin of met je partner op vakantie te gaan naar Gran Canaria. De sfeervolle bungalows zijn allen om het zwembad gebouwd, hebben 2 verdiepingen en zijn netjes en verzorgd ingericht. Schuin tegenover het complex liggen enkele van de bekendste winkelcentra van Playa del Inglés: Metro en Kasbah. In nog geen 5 minuten lopen sta je op de boulevard en op het strand. Goede bungalows op een fantastische locatie.

Faciliteiten Bungalows Las Brisas:
Schuintegenover winkelcentrum Kasbah, Metro en Plaza
Rustige sfeer in het bungalowcomplex
Bungalows met 2 verdiepingen

Bekijk al onze aanbiedingen naar Playa del Inglés via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in Gran Canaria maar ook veel andere opties in de zonnige Canarische Eilanden. Bekijk de actuele prijs van Bungalows Las Brisas via onderstaande afbeelding.

Bungalows Las Brisas Gran Canaria 03/05/2022

Bungalows Las Brisas Gran Canaria 03/05/2022
Bungalows Las Brisas Gran Canaria 03/05/2022