Abora Continental by Lopesan

Boek nu Abora Continental by Lopesan via TUI.nl voor slechts €684.00. Ga heerlijk op vakantie naar Playa del Inglés op de Canarische Eilanden en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2020-12-02 met vertrek . Deze 3.5 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 8.6 op basis van 21 reviews.

Het leuke van deze -15.56175962 in Playa del Inglés zijn hotel, , en .

Logeren in een Abora by Lopesan hotel voelt nét zo fijn als thuiskomen na een lange dag. Bij Abora Continental by Lopesan is dit niet anders. Fijn om te weten: Het interieur heeft recentelijk een complete opknapbeurt gehad. Maar ook voor de renovatie merkte je al dat de kwaliteit en service uit het hart komt. Hier kan alles wat fijn is aan vakantie: Uitslapen in comfortabele bedden, smullen van het all inclusive buffet, onbeperkt plonsen in het zwembad en eindelijk dat éne boek uitlezen. Aan het einde van de middag loop je over de boulevard naar het gezellige centrum van Playa del Ingles. En wanneer je uitgewandeld bent, schuif je ’s avonds aan in het restaurant van het hotel om alle lekkernijen van buffet te proeven. Opscheppen kan namelijk onbeperkt!

Bekijk al onze aanbiedingen naar Playa del Inglés via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Canarische Eilanden maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Abora Continental by Lopesan via onderstaande afbeelding.

Abora Continental by Lopesan Gran Canaria Playa del Inglés

Wat extra info:

Abora Continental by Lopesan Playa del Ingles Playa del Inglés
Abora Continental by Lopesan Playa del Inglés